Afbeelding

Open kennismaking Watersportvereniging De Merwede in Gorinchem

28 mei 2023 om 11:43 Verenigingen

GORINCHEM Op vrijdagavond 2 juni is er voor iedereen die geïnteresseerd is in watersport een open kennismaking op de haven van Watersportvereniging De Merwede in Gorinchem. ,,We vertellen je die avond wat er allemaal te doen is bij ons”, aldus bestuurslid dan Tom Tempelman .

,,We bieden veel meer dan alleen maar een ligplaats voor boten. Je kunt bij ons leren zeilen. Kinderen laten we spelenderwijs kennis maken met de zeilsport. De allerkleinsten (deelname mogelijk met zwemdiploma-zwemvesten; worden door ons beschikbaar gesteld) krijgen les in een “Oppie”. Ben je wat ouder, dan ga je  lessen in een Splash of een Valk van onze vereniging. Tijdens de zeilles voor kinderen kunnen de ouders ook les krijgen in een Valk. En als lid van onze vereniging zijn deze Valken ook gratis te gebruiken mits je hebt aangetoond dat je het zeilen onder de knie hebt.”

Ook de roeiers komen bij De Merwede aan hun trekken. ,,Roei mee in onze eigen St. Ayles skiff: ‘de Zwaan’. Word je lid van onze vereniging, dan kun je ook deelnemen aan de vele (vaak gratis) activiteiten die we gedurende het jaar organiseren. Zoals gebakken visjes eten tijdens de openingsbijeenkomst van het vaarseizoen in april, de familiedag in juli, we organiseren een karaokeavond, je kunt deelnemen aan cursus Vaarbewijs en meedoen aan de Winter-viscompetitie. Kortom, er is van alles te doen voor jong en oud. Wil je meer weten, kom dan naar onze kennismakingsavond op 2 juni.”

Aanmelden kan via de mail: kennismaken@wsdemerwede.nl

Het programma ziet er als volgt uit: 

18.30 uur: Inloop met gratis koffie/thee

19.00 uur: welkomstwoord door David Warning, voorzitter

19.30 uur: Naar de boten en proefzeilen/roeien

21.00 uur: Uitleg in het clubhuis van de overige activiteiten en napraten onder het genot van een glaasje fris, wijn of bier met bitterballen.

22.00 uur Einde

Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie