Afbeelding
LimonadeBrigade

Verkeerseducatie en -veiligheid tijdens Ouder-Kind Inloop

Verkeer en vervoer

GORINCHEM Op vrijdagochtend 27 mei is er tijdens de Ouder-Kind Inloop bezoek van Peter van der Laarse, eigenaar van Heerintverkeer.  De Ouder-Kind Inloop is elke vrijdagochtend van 9:30 tot 11:30 uur in Wijkcentrum Rozenobel, gevestigd aan het Dukatenplein 2 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl

Peter heeft een zelfstandige onderneming onder de naam Heerintverkeer. Met zijn jarenlange ervaring met ‘verkeer’ bij Verkeerspolitie Rotterdam en door middel van praktijklessen ‘verkeer’ in het gehele basisonderwijs in de provincie Zuid-Holland, is het zijn missie om scholen, ouders en gemeenten te helpen met het veiliger maken van de schoolomgeving. Daarbij hoort natuurlijk ook het vergroten van de verkeersveiligheid van kinderen die deelnemen aan het verkeer.

Op vrijdagochtend 27 mei vertelt Peter graag meer over zijn onderneming en is er ruime gelegenheid om allerlei vragen aan hem te stellen met betrekking tot verkeerseducatie en verkeersveiligheid van de kinderen. Deze samenwerking tussen de LimonadeBrigade en Peter van Heerintverkeer heeft tevens een veelzijdige verkeersbox opgeleverd, met attributen en speelgoed die kunnen worden ingezet tijdens (verkeers)activiteiten van de LimonadeBrigade.

advertentie