Afbeelding
Riveer

Riveer vaart in juli en augustus volgens midzomerdienstregeling

Verkeer en vervoer

[GORINCHEM] In de maanden juli en augustus gaat Riveer weer over op de gebruikelijke midzomerdienstregeling, zoals ieder jaar. Hierdoor zijn de vertrektijden van de voet- en fietsveren rondom Gorinchem op sommige momenten anders dan tijdens de reguliere dienstregeling. 

In de ochtendspits gaat het veer Gorinchem-Sleeuwijk eenmaal per uur. In de middag geldt dit juist op het traject Gorinchem-Woudrichem. Daarom kan het voor vaste gasten lonen om met het andere traject mee te varen. Gedurende de midzomerdienstregeling gaat het veer Gorinchem-Woudrichem ‘s ochtends tot 9.15 uur ieder half uur en ‘s middags is dat vanaf 14.30 uur het geval op de route Gorinchem-Sleeuwijk. Je fietst al in 10 minuten van de aanlegsteiger in de ene plaats naar de aanlegsteiger in de andere plaats.

NAAR LOEVESTEIN OF FORT VUREN Kies je deze zomer voor de veerpont tijdens je dagje uit naar Loevestein of Vuren? De eerste afvaart met de veerdienst van Gorinchem naar de toeristische trekpleisters is dagelijks om 12.15 uur. Om toch eerder over water naar Loevestein te gaan, vaart Riveer echter om 9.55 uur vanuit Gorinchem een rechtstreekse vaste rit met de watertaxi. Met de Dagkaart Voet- en Fietsveren die je vooraf koopt, kun je ‘s middags met het reguliere veer terug. Hierdoor hoeft Riveer niet onnodig met twee schepen naar Loevestein te varen. 

Wil je gebruik maken van deze vroege overtocht? Reserveer dan vooraf via de Watertaxi-telefoon (0183 - 659 314 - keuze 3). Dit kan tot 22.00 uur de avond van tevoren.

WATERTAXI VANAF 19.00 UUR Gedurende de midzomerdienstregeling is de gehele Riveervloot overdag in bedrijf. Dit betekent dat de watertaxi de gehele maanden juli en augustus vanaf 19.00 uur beschikbaar is (én voor de extra rit van 9.55 uur naar Loevestein). Overdag kun je als reiziger op alle trajecten gebruik maken van de bestaande dienstregeling.

advertentie
advertentie