Erwin den Hertog (BDUmedia), Attie Mager en Gerrie Hetterscheid (Spar City)
Erwin den Hertog (BDUmedia), Attie Mager en Gerrie Hetterscheid (Spar City) Kevin de Bruin

Winnaar De Stad Gorinchem Premium winkelt een minuut gratis bij Spar

9 maart 2020 om 09:00 Winkels

GORINCHEM Rennen, springen, vliegen, duiken en laden die karretjes. Dat allemaal binnen een klein minuutje. Attie Mager, prijswinnaar van een minuut gratis winkelen bij Spar City Gorinchem, merkt al snel dat die zestig seconden een hele work-out zijn. Toch vindt ze het waard. Attie Mager: ,,Ik werk een boodschappenlijst af voor de voedselbank." Vooraf vroeg ze hen wat zij kunnen gebruiken.

door Kevin de Bruin

Attie Mager nam deel aan een wedstrijd onder De Stad Gorinchem Premium leden. Leden maakten kans om een hele minuut lang kosteloos te kunnen winkelen. Attie Mager was de gelukkige om verrast te worden met een boodschappenkar vol boodschappen. Voordat ze aan het minuut winkelen begon had ze nog enige schrik. ,,Op het werk en thuis zijn er al grapjes over gemaakt. Straks sta ik zo lang bij een schap stil dat ik maar vijf euro weet mee te nemen." Wanneer eenmaal het startschot wordt gegeven, weet ze niet hoe snel ze met haar karretje langs de winkelschappen moet rennen. ,,Ik loop altijd op hakken, maar had speciaal voor de gelegenheid sportschoenen meegenomen."

,,Ik maak het jullie wel erg duur", roept Attie Mager nog in de winkel. Uiteindelijk neemt ze maar liefst vier tassen met boodschappen mee naar haar auto. Ze moet worden geholpen om de tassen daar te krijgen. Nadat ze vanuit de auto nog even met de Voedselbank heeft gebeld, verschijnt er een grote lach op Attie Mager haar gezicht. Ondanks dat deze liefdadigheidsinstelling al gesloten is, kan ze het nog na sluitingstijd even langs komen brengen. Ze heeft 264,87 euro aan boodschappen gewonnen.

HERHALING De actie wordt in april herhaald bij De Stad Gorinchem. Wil jij ook een minuut lang gratis shoppen, houd dan De Stad Gorinchem Premium in de gaten. Om een indruk te krijgen hoe zo'n één minuut durende winkelervaring er eigenlijk uitziet, vind je een videoreportage van Attie Mager haar winkelavontuur.

De Stad Gorinchem Premium een maand lang op proef? Klik dan hier

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie