Afbeelding
Specsavers Gorinchem

Specsavers Gorinchem viert twintig jaar oog- en hoorzorg

18 september 2020 om 14:59 Winkels

GORINCHEM Oog- en hoorzorgketen Specsavers bestaat dit jaar 20 jaar in Nederland. En daarom werden de winkels en winkeleigenaren van het eerste uur door heel het land in het zonnetje gezet. Zo ook opticien Mike Boemaars die in 2000 bij Specsavers is gestart en met veel plezier de in 2005 geopende Specsavers-winkel in Gorinchem runt. Op 16 september werden Mike en zijn team verrast met een klein feestje om de fijne samenwerking te bekronen. In de feestmaand september maken alle klanten ook nog eens kans om een leven lang gratis brillen te winnen.

De afgelopen 15 jaar heeft Specsavers Gorinchem vele klanten kunnen helpen met hun oog- en hoorproblemen. ,,Wat mij veel plezier in het werk geeft, is dat ik elke klant met een brede glimlach de winkel wil zien verlaten. Daarbij heb ik een fijn team om me heen en staat plezier iedere dag weer voorop. Waar ik het meest trots op ben na al die jaren is dat alle klanten met veel plezier bij ons in de winkel komen. Die fijne sfeer is mij heel veel waard,” zegt Mike Boemaars.

Mike is inmiddels al 20 jaar werkzaam bij Specsavers. ,,Twintig jaar geleden begon ik als broekie in de winkel in Tilburg. Toen ik na vier jaar mijn optiekdiploma haalde, kon ik mij in de winkel in Oosterhout doorontwikkelen tot opticien. Mijn droom ging in vervulling toen ik 13 jaar geleden partner en winkeleigenaar kon worden van de winkel in Gorinchem. En sinds vier jaar run ik de winkel met veel plezier samen met Patrick Brouwers.”

VEEL PLEZIER Uiteraard hoopt Mike nog jaren met hetzelfde plezier én met het team zijn klanten te helpen in de winkel. ,,Het is fijn om te horen en te zien dat onze klanten vrijwel altijd tevreden de deur uitgaan en dit ook vaak aan ons laten merken. We hebben in de afgelopen jaar veel bedankjes en cadeautjes ontvangen. Klanten weten dat ze altijd bij ons terecht kunnen voor al hun vragen over oog- en hoorzorg. Hierdoor gaan we met plezier naar het werk en komen we met een voldaan gevoel weer thuis. Ik hoop dat mijn team en ik nog jarenlang de klanten in Gorinchem kunnen helpen.”

Naast de winkeleigenaar en het personeel worden de klanten van Specsavers ook niet vergeten om het feestje mee te vieren. In de feestmaand september maakt namelijk iedere klant van Specsavers Gorinchem bij aankoop van een bril of hoortoestel kans op een leven lang gratis brillen.

advertentie
advertentie