Afbeelding
Jumbo

Jumbo Piazza Center Gorinchem heropent deuren

20 september 2022 om 16:51 Winkels

GORINCHEM Jumbo Piazza Center Gorinchem opent na een kleine interne aanpassing weer haar deuren op donderdag 22 september. Er is in een paar dagen tijd een volledig nieuwe voorkant van de winkel gebouwd. 

Ook op diverse afdelingen zijn er weer wat aanpassingen en toevoegingen gedaan en hebben de klanten weer de nieuwste formule-elementen van Jumbo tot hun beschikking. De kassagroep heeft een nieuw zelfscankassapark gekregen en de servicebalie is verplaatst naar het midden van de entree. Daar is de combinatie gemaakt van bloemen en winkelbalie. Op de groenteafdeling is een grote koeling geplaatst voor het gesneden fruit. 

Bij de keukenafdeling is er naast de verse pizza’s nu ook een module vers belegde broodjes, grill gemak en borrelschalen toegevoegd. Op de broodafdeling is er een compleet nieuwe wand met de lekkerste bake-off producten. Ook staat er in de winkel een stokbroodsnijmachine waarin de klant zelf het brood kan snijden en is er een diepvries geplaatst, waar voor thuisgebruik, de overheerlijke bake-off producten van Jumbo liggen. Ook een diepvries met zelfschep-makarons is nieuw. 

Jumbo Piazza Center voegt ook steeds meer producten uit de regio toe en heeft al heerlijke kaas, krakelingen, bier en Brabantse lekkernijen in het assortiment, en voegt daaraan nu ook heerlijke Hoeksche zuivelproducten uit de regio toe en de lekkerste bonbons van chocolatier La Bohème uit Breda. 

Naast recente toevoeging van XXL Nutrition sportvoeding heeft Jumbo Piazza Center het meest complete assortiment van Gorinchem. Jumbo Gorinchem zal ook het beste Gorinchem-gevoel gaan geven door mooie fotografie. Het team van Jumbo Piazza Center Gorinchem staat op donderdagochtend 8.00 uur weer trots in de startblokken om alle klanten te ontvangen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie