Rhea van Gijlswijk met Gerrie Hetterrscheid, de boodschappen die ze won én de mooie bos bloemen die ze kreeg van Spar City.
Rhea van Gijlswijk met Gerrie Hetterrscheid, de boodschappen die ze won én de mooie bos bloemen die ze kreeg van Spar City. Marije de Swart
Met video

Rhea van Gijlswijk winkelt in één minuut voor 88,88 euro gratis boodschappen bij de Spar

20 januari 2023 om 08:48 Winkels

GORINCHEM In de Spar City aan de Arkelstraat was het donderdagmorgen feest. Rhea van Gijlswijk mocht voor één minuut gratis winkelen in de Spar City supermarkt. Eerder was ze winnaar geworden van de eindejaarspuzzel van de Stad Gorinchem, ze werd gekozen uit de honderden inzendingen. In die ene minuut wist ze voor 88,88 euro in haar karretje te gooien.

Alvorens de minuut ingaat, neemt Rhea nog even de tijd om langs de schappen te lopen en na te denken wat ze graag wil meenemen. ,,Ik heb eigenlijk nog nooit iets gewonnen, maar deze prijs wilde ik wel graag winnen”, zo vertelt Rhea alvorens de minuut gratis winkelen begint. ,,Ik wil zoveel mogelijk dingen pakken die ik zelf kan eten, zoals hagelslag, appelstroop, maar ook kip en gehakt. En ik heb mijn zoon beloofd dat hij een zak snoep krijgt.” Extra bijzonder is dat Rhea al jaren één van de vaste krantenbezorgers is van Stad Gorinchem, een foto op de VP met haar gewonnen prijs vindt ze dan ook maar zo zo. 

Een minuut is wel heel snel voorbij

Als supermarkteigenaar Gerrie Hetterscheid het startsein voor de ene minuut geeft, rent Rhea dan ook direct naar het schap met hagelslag, om daarna snel naar het snoep te grijpen. Vervolgens rent ze langs het vlees, bijna vergeet ze de groenten mee te pakken op weg naar de koeken. En dan is de minuut ineens voorbij. Ze kijkt verbaasd. ,,Een minuut is wel heel snel voorbij”, zo lacht ze. Bij de kassa worden de boodschappen samen met een medewerker gescand door Gerrie Hetterscheid. De teller stopt bij het bedrag van 88,88 euro. Rhea van Gijlswijk is content met haar gratis boodschappen die samen in twee grote Spar tassen passen. ,,Ik heb alles gepakt wat op mijn lijstje stond, alleen de koeken heb ik niet meer gehaald. Het was een leuke ervaring”, zo vertelt ze na afloop.  Van de Spar ontvangst ze nog een mooie bos bloemen en na een foto met de boodschappen, wandelt ze vrolijk de winkel uit. Op weg naar haar zoon, die zo gratis getrakteerd wordt op een zak snoep. 


Rhea rent door de Spar om  haar karretje vol te gooien
Spar eigenaar Gerrie Hetterscheid wacht met de boodschappenkar op de prijswinnares
Ineens is de minuut gratis winkelen voorbij voor Rhea
Rhea van Gijlswijk met Gerrie Hetterrscheid na afloop van de minuut winkelen. Rhea kreeg ook nog een mooie bos bloemen. en de boodschappen die ze won
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie