Afbeelding
Poort 6

Poort6 zet trouwe huurders opnieuw in het zonnetje

29 maart 2024 om 16:16 Wonen

GORINCHEM Na het succes van vorig jaar zet Poort6 ook dit jaar haar trouwe huurders in het zonnetje. De corporatie is trots op huurders die al 50 jaar bij haar huren en organiseert daarom speciaal voor hen een feestelijke high tea. Deze vindt plaats op donderdag 28 mei van 14.00 tot 16.00 uur in de Hipper & Kolfbaan. 

,,Zonder deze trouwe huurders is er geen #Wij. 50 jaar huren is een lange tijd. Dit bijzondere jubileum willen we daarom graag met hen vieren”, vertelt Marije Buursink, directeur-bestuurder. Tijdens de feestelijke bijeenkomst blikt Poort6 samen met de huurders terug op alles wat zij met elkaar hebben beleefd. Dit wordt gedaan onder het genot van een heerlijke high tea met verschillende zoete en hartige hapjes. Ook worden er foto’s van de straten en de stad van vroeger getoond. 

Huurders die 50 jaar huren zijn persoonlijk uitgenodigd. ,,Heeft u geen uitnodiging ontvangen? Maar huurt u wel een woning bij Poort6 (of haar voorgangers) sinds het jaar 1974? Neem contact op met Poort6 voor 10 april. Bel naar 0183 66 99 00. En vraag naar het afdelingssecretariaat. Of stuur een mail naar: afdelingssecretariaat@poort6.nl.”

advertentie
advertentie