Van der Brugge opende op zaterdag 14 januari een nieuwe vestiging in Sleeuwijk.
Van der Brugge opende op zaterdag 14 januari een nieuwe vestiging in Sleeuwijk. Van der Brugge

Woonreis krijgt vorm in de Huiskamer

25 januari 2023 om 11:27 Wonen

SLEEUWIJK Van der Brugge Makelaardij en de HypotheekWeter openden vorige week hun nieuwe vestiging in Sleeuwijk. De ‘Huiskamer’ biedt informatie en advies over aan- en verkoop van de woning, maar ook over hypotheken, verzekeringen en andere financiële zaken.

Voor wie het onverhoopt heeft gemist: het was zaterdag 14 januari gezellig in het nieuwe kantoor van Van der Brugge Makelaardij en de HypotheekWeter. Een barista zorgde voor perfecte koffie en bij de foodtruck waren heerlijke hapjes te verkrijgen. ,,Je kunt bijna zeggen dat we op onze mooie nieuwe locatie aan de Nieuwe Es thuis zijn gekomen”, zegt eigenaar Pieter van der Brugge niet zonder reden. Hij groeide op in Sleeuwijk en een groot aantal van de medewerkers woont er. ,,Ons kantoor is dus plaatselijk georiënteerd, we kennen de regio goed.”

De Huiskamer

De nieuwe vestiging, naast de Albert Heijn is niet te missen. Iedereen die in winkelcentrum De Nieuwe Es gaat shoppen, wandelt er bijna automatisch langs. Maar een beter idee is om even binnen te lopen in de Huiskamer, lacht Dico Gremmen. ,,Die naam hebben we niet voor niets gekozen. We werken hier met een nieuw concept. Helemaal gericht op een warme, persoonsgerichte aanpak van wat wij graag ‘uw woonreis’ noemen. In de Huiskamer kunnen we op een comfortabele bank de plannen onder het gemak van een kopje thee of koffie met klanten doornemen. Ook voor hypotheekadvies en alle verzekeringen staan we voor hen klaar. Zij krijgen van ons altijd eerlijk advies, daar kunnen ze van op aan.”

De deur van De Huiskamer staat altijd open, met of zonder afspraak. Iedereen kan na het boodschappen doen spontaan binnenlopen om een vraag te stellen, advies in te winnen bij een van de medewerkers of om gewoon even bij te kletsen.

Goed gevoel

Ook makelaar Dionne, zelf al jarenlang woonachtig in Sleeuwijk, heeft zin in de nieuwe uitdaging. ,,In de eerste week hebben we al vijf woningen in de regio in verkoop mogen nemen. Ook vinden de eerste hypotheekgesprekken al plaats! We hebben als regionale makelaar inmiddels vijftig jaar ervaring. Wij vinden innovatie, ontwikkeling en vooruitstrevendheid belangrijke voorwaarden om mensen optimaal van dienst te kunnen zijn. Daarom pakken we dingen net even anders aan dan andere traditionele makelaars in Land van Heusden en Altena. Als een cliënt aan het einde van de rit zegt: ‘Ik ben goed geholpen, hier kom ik terug’, dan weten we dat die aanpak heeft gewerkt. Daar doen we het voor.”

Meer weten over Van der Brugge Makelaardij en de HypotheekWeter in Sleeuwijk of afspreken om een kopje koffie te komen drinken? Loop gerust even binnen of neem contact op via 0183 – 678000.

Dit artikel wordt u aangeboden door Van der Brugge Makelaardij.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie