De eerste editie van Tuin & Park Expo is op dinsdag 31 augustus en woensdag 1 september 2021 in Evenementenhal Gorinchem.
De eerste editie van Tuin & Park Expo is op dinsdag 31 augustus en woensdag 1 september 2021 in Evenementenhal Gorinchem. Easyfairs Nederland

Tuin & Park Expo als nieuwe beurs in Gorinchem voor groenprofessionals

20 februari 2021 om 13:12 Zakelijk

GORINCHEM Beursorganisator Easyfairs lanceert een spiksplinternieuwe vakbeurs voor beslissingsbevoegde professionals werkzaam in de groene sector: Tuin & Park Expo. Tuin & Park Expo is het tweejaarlijkse kennis en product event voor de beslissers in de groene branche, gericht op trends, innovatie, materiaal en design. De beurs wordt een combinatie van exposanten, kennissessies, product pitches, demonstraties en netwerkmomenten. De eerste editie van Tuin & Park Expo is op dinsdag 31 augustus en woensdag 1 september in Evenementenhal Gorinchem.

,,Het idee om een nieuwe, kwalitatieve beurs te organiseren voor de beslissers in de groene branche zat al een tijdje in ons hoofd. Onze locatie in Gorinchem leent zich hier uitstekend voor, want in de regio Zuid-Holland is een gigantische populatie hoveniers- en groenbedrijven. Ook is Gorinchem op rij-afstand van Belgische groenprofessionals. Helaas hebben zowel de Nederlandse als de Belgische groenprofessional al enige tijd geen beurs meer kunnen bezoeken vanwege het coronavirus. Mede daarom willen wij direct na de zomer een ontmoetingsplek creëren waar de beslissingsbevoegde groenprofessional zich tijdens één bezoek kan voorbereiden op de toekomst en weer volledig op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen. In de afgelopen coronaperiode hebben wij het concept van Tuin & Park Expo gefinetuned en wij zijn nu ontzettend enthousiast om officieel live te gaan”, zegt Ramon Schlepers namens beursorganisator Easyfairs.

Easyfairs organiseert in Nederland ook een andere ‘groen-beurs’, namelijk De Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg. Schlepers: ,,Daar doen we ons voordeel mee voor Tuin & Park Expo, want we hebben de beschikking over twintig jaar beurservaring in de groene sector. Ondanks dat De Groene Sector Vakbeurs de nodige raakvlakken heeft met Tuin & Park Expo, onderscheiden we ons met dit nieuwe concept vooral op het gebied van innovaties en kennisdeling. Bovendien richt Tuin & Park Expo zich specifiek op de beslissingsbevoegden.”

TUIN & PARK EXCLUSIEF Naast Tuin & Park Expo beoogt Easyfairs een side event op Next Level (de nieuwe bovenverdieping van Evenementenhal Gorinchem) te organiseren: Tuin & Park Exclusief. Er wordt op dit moment de laatste hand gelegd aan het concept van dit side event dat zich richt op tophoveniers en tuin- en landschapsarchitecten en -ontwerpers. Op korte termijn wordt hier meer bekend over gemaakt.

BEZOEKERS EN EXPOSANTEN Tuin & Park Expo zal iedere twee jaar plaatsvinden in de oneven-jaren. Bezoekers zijn afnemers binnen de groene branche, zoals hoveniers, tuin- en landschapsarchitecten en -ontwerpers. Exposanten van Tuin & Park Expo bieden toegevoegde waarde voor de toekomstbestendigheid van deze bedrijven. Met de producten, diensten en mechanisatie die exposanten presenteren, dragen ze bij aan een ‘visit the future’ beleving op de beursvloer.   

Voor meer informatie: www.tuinparkexpo.nl.

advertentie
advertentie