Afbeelding
Van Houwelingen Tweewielers
advertorial

Stromer speedpedelecs bij Van Houwelingen Tweewielers

Zakelijk

ARKEL Als je de showroom van Van Houwelingen Tweewielers binnenloopt kijk je je ogen uit! Zoveel verschillende fietsen. Omdat het overgrote deel van de fietsen die tegenwoordig verkocht worden, elektrisch is, bestaat de collectie voornamelijk uit E-bikes. En de keuze is enorm! Met topmerken als Qwic, Giant, Velo de Ville, Multicycle en Stromer, vind je hier een breed palet aan fietsen in diverse prijsklassen.

Stromer speedpedelecs

Nieuw in het assortiment zijn de speed pedelecs van het Zwitserse merk Stromer. Een speedpedelec is een elektrische fiets met een zeer krachtige motor. Hiermee behaal je zonder veel inspanning een snelheid van 45 km per uur. Daardoor is deze uitermate geschikt om te gebruiken voor woon- werkverkeer. Een Stromer is een klasse apart en kenmerkt zich door een schitterend design, comfortabele rijeigenschappen en krachtige accu’s, met een rijbereik tot wel 180 km.

‘Er zijn nogal wat merken met een speed pedelec,’ vertelt Fabian van Aalsburg, ‘maar wij hebben bewust gekozen voor het Zwitserse merk Stromer. Stromer heeft zoveel meer dan de andere merken en dat vinden we belangrijk, omdat onze klanten deze fiets gaan kiezen om ermee naar hun werk te gaan. Dan zijn met name comfort en betrouwbaarheid essentieel.’

De Stromer speed pedelec wordt aangedreven door een krachtige motor in het achterwiel. Daardoor kun je traploos en snel accelereren. in no time ben je op snelheid. De motor van Stromer levert ook meer stuwkracht, is stil en comfortabel. En hij is zuinig in het gebruik en laadt zelfs de accu op bij afdalen en remmen.

Accu’s en bereik

Essentieel voor het gebruik van een e-bike of speed pedelec is de accu. Die bepaalt in grote mate je fietsplezier. De accu’s van Stromer hebben een bereik van 90 tot wel 180 kilometer en een laadtijd die varieert van 3,5 tot 5,5 uur.

Technologie

Stromer speed pedelecs communiceren via het platform OMNI connect. Dat biedt tal van handige en nuttige mogelijkheden voor de berijder. Zoals de drievoudige diefstalbeveiliging.

1. De elektronische motorblokkade: Met uw Stromer kan zonder de app te ontgrendelen of de pincode op het display in te voeren niet worden gereden.

2. Waarschuwingsbericht: Zodra uw Stromer in diefstal modus wordt geplaatst, ontvangt u een sms of e-mail.

3. GPS-plaatsbepaling: U kunt uw Stromer op elk gewenst moment via GPS lokaliseren.

Maar je kunt ook prestatiegegevens bekijken van je gereden ritten, de status van de accu inzien is mogelijk via deze app.

Vanwege de snelheid waarmee je fietst, is het verplicht om op een speed pedelec een helm te dragen en deze te verzekeren als een bromfiets.

Design en comfort

Wil je comfort en rijplezier gecombineerd met een stijlvol design? Dan is een Stromer je beste keuze. Je bent goed zichtbaar met het licht op je stuur, dat ook overdag aan staat en de accu en de motor zijn bijna onzichtbaar weggewerkt. Door de brede banden en de goede vering is het zeer comfortabel fietsen. Probeer ‘m eens uit, want er is een testfiets in de showroom aanwezig. Maak voor de zekerheid even een afspraak, dan staat die netjes voor je klaar.

Van Houwelingen Tweewielers
Dam 63 Arkel | 0183 - 561911
www.vanhouwelingen.net

advertentie