Hans.
Hans. Eline Lohman

Woonstyling Gorinchem: ‘Pvc-vloer vaak gekozen’

18 mei 2021 om 13:02 Zakelijk

GORINCHEM Een vloer van pvc is nog altijd dé grote trend op het gebied van woninginrichting. Bij Woonstyling Gorinchem aan de Kwekelstraat 2 is een ruim assortiment aan allerlei pvc-vloeren te vinden in de showroom.


door Eline Lohman

De laatste jaren is het een ware trend om een pvc-vloer in je huis te leggen. Niet verwonderlijk, vinden Hans en Dorine Schaaf, eigenaren van Woonstyling Gorinchem. ,,Pvc biedt vele voordelen”, zegt Hans. ,,Het is geluiddempend, eenvoudig in onderhoud en doordat de doorlating zo goed is, is een pvc-vloer perfect te combineren met vloerverwarming. Zo heb je ook nog eens een kostenbesparende vloer, want het scheelt in energiekosten wanneer je een pvc-vloer en vloerverwarming hebt. Het is gemaakt van een dun materiaal, waardoor die goede geleiding mogelijk is. Verder is pvc vocht- en vuilbestendig.”
Er is bijna alles mogelijk op het gebied van pvc-vloeren, vertelt Dorine. ,,Planken, tegels - je kunt er allemaal voor kiezen. Er is ook keuze uit allerlei patronen. De trend van nu is visgraad. Er is nog een trend: de Hongaarse punt. Dit is een puntpatroon, waarvan heel hoge verwachtingen zijn in de woninginrichting. Steeds meer mensen kiezen voor een vloer van pvc. Omdat deze vloeren steeds mooier worden - ze gaan steeds meer op hout lijken, ook qua reliëf. Je merkt dat mensen in deze coronatijd wat in huis willen doen, dus ook aan de vloer. Dan is het een voordeel dat pvc geschikt is voor vrijwel alle (onder)vloeren. Je kunt kiezen voor zowel de verlijmde als de klikversie.”


Hans en Dorine vinden het erg belangrijk om klanten goed te adviseren over pvc-vloeren en andere woninginrichtingproducten. Dat het interessant is om bij Woonstyling Gorinchem te werken, is bijna een understatement. Het familiebedrijf, dat haar klanten al 17 jaar lang helpt met het mooier en gezelliger maken van interieurs, biedt haar werknemers volop uitdaging. Met een klein, hecht team wordt dag in dag uit hard gewerkt voor de klanten. Vakmanschap en service staan hoog in het vaandel en het is dan ook niet verwonderlijk dat de huidige medewerkers er alles aan doen om deze zaken naar een hoger niveau te brengen. Ook toekomstige medewerkers kunnen deel uitmaken van het nog succesvoller maken van Woonstyling Gorinchem, dat vorig jaar naar een groter pand verhuisde. Daarom zoeken zij iemand die hun winkel mede een boost willen geven: een ervaren interieurstylist, zowel voor de verkoop als het leggen van vloeren. Deze enthousiaste nieuwe college kan voor minimaal 32 uur per week aan de slag bij Woonstyling Gorinchem. Hij of zij moet representatief en klantgericht zijn en moet gevoel hebben voor kleur en design. Woonstyling Gorinchem biedt een goed salaris en minstens zo belangrijk: een prettige werksfeer.

Wie van aanpakken weet en wil solliciteren bij het nog altijd groeiende bedrijf, kan mailen naar Hans Schaaf, via woonstylingorinchem@planet.nl. Bij vragen kan er gebeld worden met het telefoonnummer 06-20622494. Zie ook de website www.woonstylinggorinchem.nl voor meer informatie over de Gorcumse zaak.

advertentie
advertentie