Afbeelding
De Hoofdwacht

De Hoofdwacht in Gorinchem bestaat 25 jaar; een eerbetoon van het personeel

Zakelijk

GORINCHEM Restaurant De Hoofdwacht bestaat 25 jaar. Het personeel wil de twee steunpilaren van De Hoofdwacht, Ed Ligthert en Reggie Ginus, feliciteren met hun zilveren huwelijk als zakenpartners. ,,We willen dit jubileum natuurlijk niet stilletjes voorbij laten gaan.”

door Renée Prenger

25 jaar geleden werd De Hoofdwacht met een kanonschot geopend. ,,Omdat we dit jubileum helaas niet knallend kunnen vieren, zetten we de eigenaren op een andere manier in het zonnetje. Zo’n succesvolle zakenrelatie is heel bijzonder; zeker wanneer je bedenkt dat ze allebei andere kwaliteiten hebben. Waar Reggie met alle plezier achter de bar bijspringt en het terras geen vreemde plek voor hem is, duikt Ed liever de keuken in om daar de rust te bewaren. Ze vullen elkaar aan en staan dagelijks als een team aan het roer van het mooiste restaurant van Gorinchem.”

BLIK OP DE TOEKOMST Ed en Reggie zijn na 25 jaar nog steeds continu in beweging. Na de succesvolle verbouwing eind 2018, gaat het bij De Hoofdwacht alleen maar stroomopwaarts. Zelfs in deze moeilijke periode worden plannen gemaakt voor de toekomst. Het is bewonderingswaardig om te zien hoe gepassioneerd Ed en Reggie zijn voor dit mooie bedrijf; al had dat niet gekund zonder de steun van hun vrouwen Lia en Karin.

,,Wij zijn trots dat we mogen werken met zulke gemotiveerde mannen die hebben bewezen dat ze super goed met elkaar kunnen samenwerken en dat ze altijd oog hebben voor het personeel. Want wanneer je ze nodig hebt, staan ze altijd voor je klaar.

Namens het personeel van De Hoofdwacht feliciteren wij Ed en Reggie met dit fantastische jubileum!”

Reggie Ginus en Ed Ligthert in de beginjaren van De Hoofdwacht
advertentie