John Bijlsma achter de delicatessen in Kaatje Jans Bliekenstad
John Bijlsma achter de delicatessen in Kaatje Jans Bliekenstad Kaatje Jans

Nieuwe winkel op de Langendijk in Gorinchem: Kaatje Jans Bliekenstad delicatessen

22 juli 2021 om 15:52 Zakelijk

GORINCHEM De Langendijk in Gorinchem heeft er weer een winkel bij. Op nummer 13 heeft de Leerdams/Drentse John Bijlsma op 8 juli de deuren geopend van zijn delicatessenzaak.

De winkelbestemming was nog niet bekend toen hij dit pand samen met zijn Gorcumse partner, Marie Louise van Os, kocht in maart 2020. Nadat zijn oog viel op een advertentie in de ‘Lekker’ van de 10 beste delicatessenzaken in Nederland is hij gaan onderzoeken wat de formule Kaatje Jans inhield. Meteen al bij het eerste gesprek steeg zijn enthousiasme om met dit bedrijf in zee te gaan. Het feit dat zij met vijf koks bijna alles zelf maken gaf voor John de doorslag. 

STERRENCHEFS John heeft namelijk als hobby koken en die hobby is in de loop der jaren behoorlijk uit de hand gelopen. Zo heeft hij diverse keren bij sterrenchefs in de keuken gestaan om daar naast zijn baan zijn liefde voor koken in zijn vrije tijd uit te oefenen.

Naast vers gesneden ambachtelijke vleeswaren en salades, die net even meer liefde en aandacht hebben gekregen van de koks, verkopen ze bij Kaatje Jans Bliekenstad ook heerlijke kazen, vers gebrande noten, lekkere bonbons en natuurlijk alles wat u nodig heeft om een mooi cadeau samen te stellen. Natuurlijk worden er ook dingen bereid in de keuken op de Langendijk in Gorinchem.

Iedereen is meer dan welkom om een bezoekje te brengen aan Kaatje Jans Bliekenstad waar zowel John als Marie Louise iedere klant graag te woord staat.

advertentie
advertentie