Afbeelding
We Love Oldtimers

We Love Oldtimers breidt verder uit met overname Nostalgico

21 augustus 2021 om 11:55 Zakelijk

HOOGBLOKLAND De klassieke oldtimerverhuurorganisatie We Love Oldtimers neemt per 1 september Nostalgico over. De overname zorgt voor een sterkere positie in de verhuurmarkt en geeft klanten van beide bedrijven nog een grotere keuze aan oldtimers en nu ook moderne auto’s. De verhuurvloot groeit met 20%. 

In 2020 nam We Love Oldtimers al het bedrijf Vintage Road Trips over. Daarmee verdubbelde de omzet van de verhuurorganisatie uit Hoogblokland. Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid van 1 Volkswagenbusje in 2013 naar 55 oldtimers en 4 moderne auto’s met een verwachte jaaromzet voor 2021 van meer dan een miljoen. Het succes is –naast de overnames- met name te verklaren door een creatieve marketingaanpak, waarin beleving centraal staat.   

STERKER SAMEN Met de overname gaat de verhuurvloot van Nostalgico over in die van We Love Oldtimers. De website en naam van Nostalgico blijven behouden. Jeroen Tokmetzis, eigenaar We Love Oldtimers: ,,Dankzij deze overname claimen we met We Love Oldtimers nóg meer onze positie op de Nederlandse en Belgische autoverhuurmarkt en spreken we voor het eerst een nieuwe doelgroep aan met de verhuur van de luxe moderne auto’s.”

Mattheo van der Molen, eigenaar Nostalgico: “Onze prachtige klassiekers en sportwagens leggen we in de vertrouwde handen van het team van We Love Oldtimers. We zijn als Nostalgico het afgelopen jaar ontzettend hard gegroeid en zien de enorme potentie. We vertrouwen het We Love Oldtimers toe om Nostalgico naar een nóg hoger niveau en bijbehorend toekomstplan te tillen.”

OLDTIMERVERHUUR MET BELEVING Het succes van We Love Oldtimers is te verklaren door de persoonlijke drive van oprichter Jeroen Tokmetzis. Het is zijn missie om meer mensen te laten genieten van unieke reiservaringen, iets waarvoor oldtimers zich bij uitstek voor lenen. We Love Oldtimers gaat daarin nog een stapje verder, door de verhuur van oldtimers aan te vullen met unieke extra’s als puzzeltochten, high tea of verzorgde picknicks. Iedere oldtimer heeft zijn of haar eigen naam, zoals Miss Peach en Mr Woodstock, en een eigen verhaallijn om diens geschiedenis levend te maken. Maar ook de ombouw van een busje tot rouwvervoer kenmerkt de visie van het bedrijf, waarmee het inspringt op de belevingstrend in afscheidsdiensten.

Met het wegvallen van het trouwvervoer in de coronapandemie, een grote aderlating in de verhuur van oldtimers, werd de creativiteit van het bedrijf op de proef gesteld. De focus kwam nog meer te liggen op het organiseren van coronaproof dagjes weg voor gezinnen, met de opzet van speciale seizoensroutes, zoals de Pepernotenroute en Winter Wondertocht met kerstboom op het dak. Mede daardoor kon We Love Oldtimers toch een grote groei doormaken; het bedrijf groeide van 1 Volkswagenbusje in 2013 naar inmiddels 55 oldtimers en 4 moderne auto’s met een verwachte jaaromzet voor 2021 van meer dan een miljoen.

Over We Love Oldtimers
We Love Oldtimers is opgericht in 2013 door Jeroen Tokmetzis, waarbij werd gestart met de verhuur van één vintage Volkswagenbusje. Inmiddels verhuurt We Love Oldtimers de mooiste klassiekers, zoals allerlei soorten Volkswagenbusjes, Kevers, Eendjes en nog veel meer iconen uit de autogeschiedenis. Het team bestaat uit 7 vaste medewerkers en gemiddeld 30 oproepkrachten. De vloot wordt ingezet voor trouw- en rouwvervoer, dagjes toeren, bedrijfsuitjes en diverse promotionele doeleinden. De showroom is gevestigd te Hoogblokland, nabij Gorinchem en gemakkelijk bereikbaar vanaf de A15 en A27.

We Love Oldtimers B.V.

Dorpsweg 132B

Hoogblokland

www.weloveoldtimers.nl

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie