Afbeelding
@Bart Honingh

Janine van Vliet (Koken met cijfers) wint Profit First Professional - Ambassador of the year Award 2021

3 oktober 2021 om 10:02 Zakelijk

GORINCHEM Janine van Vliet (Koken met Cijfers) uit Gorinchem is vorige maand beloond met de Ambassador of the Year Award tijdens het ProfitCon event in Doorn. Deze award kreeg zij voor het als beste uitdragen van het Profit First gedachtengoed. Profit First is een leuk, praktisch en toegankelijk systeem om de cashflow te managen dat aansluit bij natuurlijk menselijk gedrag.

Met vele jaren ervaring in het begeleiden van mkb ondernemers naar een gezonde onderneming, helpt Janine door middel van de Profit First methode ondernemers met hun financiën. Het doel is om een onderneming te realiseren die voor hen werkt, in plaats van alleen maar andersom. Winst wordt hierbij niet gezien als een (hopelijk) restbedrag, maar als een vast en belangrijk deel van de omzet. 

Janine maakt financiën begrijpelijk, toegankelijk en leuk. Veel ondernemers vinden het boekhoudkundige jargon lastig te begrijpen en toe te passen. Op het om duidelijke uitleg vragen aan bijvoorbeeld een boekhouder, rust nog vaak een taboe. Janine maakt daarom de de materie eenvoudig te begrijpen en laat de ondernemers hier ook zelf mee aan de slag laten gaan. 

,,Ik werk aan dromen en doelen, niet aan winst. Als een ondernemer volgend jaar 6 weken op vakantie wil, wat moet hij daar dan nu voor doen om dat te kunnen betalen? Of als iemand een dag minder in het bedrijf wil gaan werken, wat moet daar dan voor gebeuren?”

Meer informatie over Janine, Koken met Cijfers en Profit First is te lezen op www.kokenmetcijfers.nl

advertentie
advertentie