Afbeelding
POSCH DESIGN

Tips van Posch Design om van jouw huis een thuis te maken

12 oktober 2021 om 18:23 Zakelijk

We zitten alweer in de herfst en natuurlijk kunnen we het gaan hebben over al die regen buiten. Maar ik ga ervan uit dat je nu lekker binnen zit, dus wat doet die regen er toe? Even terugkomen over dat binnen zitten. Dat plekje is de komende periode - de herfst- en wintermaanden  - des te belangrijker. Een huis moet nu als een warme deken voelen, als een gezellige cocon, als een echt thuis.

Maar helaas ontbreekt dat in veel huizen. Vaak worden nieuwbouwhuizen voorzichtig in wit geverfd en worden er aan oudere huizen niet veel meer gedaan, ,,omdat het prima zo is”. Maar het is zo fijn als je huis wel een thuis is, een veilige haven waar je jouw personaliteit in terugziet. Vandaag geef ik je een paar korte tips hoe je dat op een snelle manier kan bereiken. Maar kom je er nou niet uit of wil je gewoon een passend advies, neem dan snel contact met mij op!

Tips om van jouw huis een thuis te maken:
- Voeg kleur toe; dit kan in accessoires zijn, maar pak ook gewoon eens die kwast!
- Behang brengt veel sfeer in een huis, tegenwoordig zijn er enorm veel leuke (en gekke) behangetjes.
- Maak gebruik van oude materialen, zo is het een heel ander gezicht wanneer je bijv. de strakke zilveren deurklinken vervangt voor messing oude klinken.
- Hergebruik oude meubels door ze in een warme kleur te verven en doe er eens andere knopjes op.

Tot slot; wees niet bang. Het is jouw huis, kleur is leuk en maakt sfeer. Hulp nodig?

Lieke Temming - Pos
POSCHDESIGN
Poschdesign.nl
06-51203370

Afbeelding
advertentie
advertentie