V.l.n.r.: Nelly en Gerard van Leeuwen, Maria en Orestis Giovanis, Ad Uijterlinde, Marieke Giovanis, Roelie de Vries en Ed Koek
V.l.n.r.: Nelly en Gerard van Leeuwen, Maria en Orestis Giovanis, Ad Uijterlinde, Marieke Giovanis, Roelie de Vries en Ed Koek Alex Willemsen

30 jaar Multivlaai Gorinchem, 30% korting

22 november 2021 om 15:53 Zakelijk

GORINCHEM Als je de eigentijdse speciaalzaak van Multivlaai binnenstapt, zou je niet gelijk bedenken dat hier al meer dan dertig jaar enkele honderden vlaaien per week over de toonbank gaan. Maar wees eens eerlijk; wie heeft er nou niet op een verjaardag een lekkere punt vlaai gegeten?

Eigenaar, Orestis Giovanis merkt ook nu nog dat de bekendheid van het merk Multivlaai groot is en dat de klant daar direct een beleving bij heeft van goede kwaliteit, versheid en een groot en divers assortiment. En dat assortiment wordt ook steeds breder en meer divers.

HET BEGON IN 1991 ,,Hoe anders was dat in 1991”, vertellen Roelie de Vries en Ed Koek. Vlaaien waren heel lang alleen verkrijgbaar in Limburg en ze moesten hier in het Westen van het land vooral zelf hun markt veroveren. De banketbakkers haalden er lange tijd hun neus voor op, maar toen het begon te lopen en je op elke verjaardag voor een vlaaipunt kon kiezen gingen de bakkers ook voorzichtig een vlaai in hun vitrine leggen.

In 2015 gingen Ed en Roelie met pensioen en verkochten de winkel aan Gerard en Nelly van Leeuwen. Samen met hun dochter waren zij vanaf dat moment de nieuwe gezichten van Multivlaai Gorinchem. ,,We herinneren ons vooral de drukte rondom de feestdagen zoals Moederdag en Kerst, dat je om 2 uur ’s nachts al punten stond te snijden om alle bestellingen op tijd klaar te krijgen”, vertelt het stel. In 2020 verkochten Gerard en Nelly hun Multivlaai winkel aan Orestis Giovanis. ,,Wat vond ik dat moedig van hem, om middenin coronatijd zo’n zaak over te nemen”, vertelt Gerard.

ASSORTIMENT UITGEBREID MET MACARONS ,,We grijpen het dertigjarig bestaan ook aan om macarons te introduceren in onze winkel”, vertelt Orestis enthousiast. ,,Deze worden gebakken en met de hand gevuld door de specialisten van Dutch Home Made en ze zijn groter dan de standaard Franse macarons. De subtiele combinaties met bijzondere vullingen zorgen voor een ware smaaksensatie. Werkelijk fantastisch!”

,,Ook zijn we vanaf nu bij Multivlaai Gorinchem begonnen met het snijden van losse punten van de populairste vlaaien. Omdat mensen in deze tijd thuis in kleinere gezelschappen samenkomen, wil ik inspelen op die behoefte. Zo kan het bezoek van familie of vrienden toch feestelijk gevierd worden.”

CADEAUS EN RELATIEGESCHENKEN ,,Met de feestdagen voor de boeg hebben we ook weer een extra groot assortiment Belgische bonbons van Leonidas in huis. Ook Leonidas komt regelmatig met nieuwe smaken, dus laat je verrassen. En wij verpakken ze feestelijk voor elke gelegenheid.”

30% KORTING OP VLAAIEN KAARTEN ,,Op vrijdag 26 en zaterdag 27 november geven we 30% korting op het hele assortiment vlaaien en taarten die in de winkel gekocht en/of afgehaald worden.”

Openingstijden: maandag en dinsdag van 07.30-14.00 uur - woensdag t/m zaterdag van 07.30-17.00 uur. Adresgegevens: Kwekelstraat 14, Gorinchem - 0183-633774 - www.multivlaai.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie