Afbeelding
Uitgekookt.nl

Een jaar lang gratis avondeten voor de 200.000e klant van Uitgekookt.nl

30 januari 2022 om 10:55 Zakelijk

GORINCHEM Maaltijdbezorger Uitgekookt heeft haar 200.000e klant verrast met een jaar lang gratis maaltijden, die binnen 4 minuten op tafel staan. Ook de buren van de winnaar vierden mee, zij kregen de straatprijs: een gratis gezond maaltijdpakket, uitgereikt tijdens een feestelijke prijsuitreiking op woensdag 26 januari. Het familiebedrijf dat in korte tijd veel klanten aan zich wist te binden met het bezorgen van gezonde maaltijden aan huis viert de hele maand nog feest. 

Uitgekookt Eigenaar Johan: ,,We zijn ontzettend blij dat steeds meer mensen ons weten te vinden als gezond alternatief voor zelf koken. De vraag naar gemak in de keuken groeit, wij maken het zo makkelijk mogelijk om gezond te eten. Dat we binnen acht jaar tijd al 200.000 klanten wisten te verwelkomen vieren we graag samen met hen. Daarom zijn er de hele maand winacties en kortingen, met deze hoofdprijs voor onze 200.000e klant.”

200.0000e klant mevrouw Jager werd naar eigen zeggen compleet overvallen door de prijs. Zij en haar man hebben beiden een drukke baan en wilden Uitgekookt eens proberen. Ze kookten op zondag alvast voor de komende dagen. Iets wat nu niet meer hoeft. ,,Dit geeft ons meer tijd op zondag en ik ga denk ik meer wandelen in de avonden, maar vooral geeft het rust om minder na te hoeven denken over het avondeten. Wie gaat er koken, wat komt er op tafel en al dat gevlieg. Dat hoeft niet meer, heel fijn!”

Volop variatie
Gaat het niet vervelen, een jaar lang kant-en-klaarmaaltijden? Daar is mevrouw Jager niet bang voor. De variatie in het menu met wekelijks 24 nieuwe maaltijden is de reden waarom ze Uitgekookt eens wilde proberen. Het menu volgt de seizoenen en varieert van Hollandse pot zoals Oma’s hachee met rodekool tot aan Wereldse en vegetarische gerechten zoals zoete aardappelschotel met falafelballetjes. Johan: ,,Je zit bij ons nergens aan vast, toch blijven de meeste klanten jaren trouw.”

De succesingrediënten
De succesingrediënten waardoor het familiebedrijf met een oorsprong in het telen en verkopen van groenten zo hard wist te groeien zijn volgens Johan de passie van zijn chefs voor lekker eten, in combinatie met de kennis van voedingsexperts die zorgen voor de juiste balans wat betreft voedingswaarden. Samen met het eenvoudige bestelproces, vertrouwde bezorging door heel het land met eigen bezorgers en het wisselende en uitgebreide weekmenu.

Geen puf of inspiratie om te koken

De maaltijdbezorger speelt hiermee in op de groeiende vraag naar gemak in de keuken. De redenen hiervoor zijn volgens Johan divers: “Wij hebben klanten die bestellen voor de dagen waarop ze erg druk zijn, klanten die dagelijks van ons eten omdat ze zo gezonder eten dan wanneer ze zelf koken en klanten die gewoonweg geen puf, zin of inspiratie hebben om te koken. Zelfs topsporters hebben ons al weten te vinden!”

Uitgekookt
Uitgekookt is koploper in het bezorgen van lekkere en gezonde maaltijden aan huis. Bereid met verse ingrediënten uit het seizoen, rijk aan voedingstoffen en zonder geur-, kleur- en smaakstoffen. Thuisbezorgd door eigen bezorgers met een vaste route, dus een vertrouwd gezicht aan de deur. Binnen 4 minuten staat er een lekkere en gezonde maaltijd op tafel.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie