Afbeelding
Roc Rivor

Reünie 10-jarig bestaan opleiding Mediavormgeving ROC Rivor Tiel

Zakelijk

TIEL De opleiding Mediavormgeving van ROC Rivor in Tiel viert feest, zij sluit volgende maand namelijk het 10e leerjaar af. Ter ere van dit 10-jarige jubileum organiseert Mediavormgeving een feestje voor (oud) studenten en docenten. In september 2011 startte de opleiding met 24 studenten en twee docenten. In de loop van de jaren hebben honderden studenten deze creatieve opleiding bij ROC Rivor gevolgd. Anno juni 2022 heeft de opleiding Mediavormgeving zes docenten die met veel liefde en passie de studenten de fijne kneepjes van het vak leren.

Veel studenten zijn na de opleiding gaan werken bij een mediabedrijf, zijn voor zichzelf begonnen of vervolgden hun carrière met een HBO studie. Sommigen keerden terug als stagiaire of als gastdocent. En afgelopen jaar is een oud-leerling zelfs als docent Mediavormgeving in dienst gekomen van ROC Rivor. ,,Het doet ons goed te zien dat de studenten na deze opleiding zijn klaargestoomd voor de volgende stap in hun carrière”, vertelt John van der Wens, docent Mediavormgeving.

De praktijkervaring die de opleiding studenten biedt, speelt daarin een grote rol. John vertelt: ,,De studenten zijn zeer geliefd bij stagebedrijven, we krijgen vaak te horen dat zij zich kenmerken door hun enthousiasme, creativiteit, leergierigheid, doorzettingsvermogen en loyaliteit. Dit zijn eigenschappen die worden gewaardeerd en waarmee de student kan groeien binnen het vak.”

ONTWIKKELING De opleiding Mediavormgeving heeft de afgelopen 10 jaar mooie ontwikkelingen doorgemaakt. Nieuwe technieken en toepassingen binnen het vakgebied worden toegepast, maar ook de wettelijke kaders van steeds veranderende kwalificatiedossiers.

ROC Rivor is trots op deze opleiding, hun studenten en docenten. Op vrijdag 24 juni wordt het 10-jarig bestaan gevierd met een reünie op de locatie Beethovenstaat 22 in Tiel. Alle oud-studenten Mediavormgeving zijn van harte welkom! Dus ben jij nog niet aangemeld? Dan kan dat alsnog door een mail te sturen naar info@rocrivor.nl met als onderwerp ‘feest mediavormgeving’.

Is de opleiding Mediavormgeving misschien ook iets voor jou? Bezoek dan onze Informatieavond op 23 juni en maak kennis met de opleiding, docenten en studenten.

Over ROC Rivor
ROC Rivor is hét opleidingscentrum voor regio Rivierenland en biedt middelbaar beroepsonderwijs, volwasseneneducatie en contractactiviteiten. Er zijn vestigingen in Geldermalsen en Tiel. ROC Rivor rust mensen toe voor de samenleving, arbeidsmarkt en passend vervolgonderwijs. Dit wordt mede gerealiseerd door intensieve samenwerking met de partners in de regio, onder andere gemeentes, scholen, bedrijven en instellingen.

advertentie