Afbeelding
Amazon

Nick & Simon verrassen de familie Slijkoort uit Vuren met een intiem huisconcert

7 juli 2022 om 10:37 Zakelijk

VUREN De familie Slijkoort uit Vuren is in het zonnetje gezet door Amazon.nl. Zij wonnen een ‘Prime’ moment met het bekende duo Nick & Simon. 

Vanwege Prime Day, het jaarlijkse dealsfestijn op 12 en 13 juli van Amazon, werden meer dan honderd prijzen, waaronder drie unieke “Money Can’t Buy” prijzen vergeven. Een huisconcert van Nick & Simon was één van de te winnen prijzen. Het populaire Volendamse duo staat al jaren aan de top van de Nederlandse popindustrie en is bekend van hits als ‘Rosanne’ en ‘Pak Maar Mijn Hand’ en documentaireseries als Nick & Simon in LA die ook te zien is op Prime Video. Aan de familie Slijkoort de eer om het duo thuis te ontvangen en om met familie en vrienden te genieten van dit unieke concert. Uiteraard namen Nick & Simon alle tijd om met de winnaars op de foto te gaan.

 ,,Blij verrast, we hebben genoten en een hele mooie herinnering gemaakt met de mensen waar we van houden. A once in a life time experience!”, aldus Rik en Marja Slijkoort.

Prime Day, dat dit jaar op 12 en 13 juli wordt gehouden, is het wereldwijde dealsfestijn van Amazon, exclusief voor Prime-leden. Tijdens deze editie zullen veel Nederlandse MKB’ers en merken deelnemen om aan een miljoenenpubliek te verkopen in Nederland en andere landen in Europa. Meer informatie op www.amazon.nl/primeday.

advertentie
advertentie