Raymond Zonneveld.
Raymond Zonneveld. Privé
de specialist

Mitra Zonneveld in winkelcentrum Hoog Dalem: alles op gebied van drank

31 augustus 2022 om 14:57 Zakelijk


Mitra heeft meer dan honderd winkels, die worden gerund door zelfstandig ondernemers. In Hoog Dalem is dat Raymond Zonneveld, die met veel kennis en kunde zijn klanten adviseert over een smakelijke drank. Van gedistilleerd tot wijn en van speciaalbiertje tot cadeaus. Bij Mitra Zonneveld zijn meer dan 200 verschillende soorten whisky’s, rum, wodka, likeur, gin, cognac en jeneverspecialiteiten te vinden, onder meer van eigen merk. Naast de meer dan 250 verschillende wijnen en een keur aan bieren. Ook de specialiteiten ontbreken niet in het assortiment, zoals het Rondje Gorinchem en het Hameltje met herkenbare Gorcumse afbeeldingen op de etiketten, plus het Bliekenbitter.

GORINCHEM Mitra Zonneveld in winkelcentrum Hoog Dalem in Gorinchem is een drankenspeciaalzaak met een keur aan speciaalbieren, gedistilleerd en wijn. Ofwel: alles op het gebied van drank.

Al meer dan tien jaar runt Raymond de winkel, samen met mede-eigenaar Mariëlle en medewerksters Marian en Henriëtte. Hij is blij dat hij sinds bijna vier jaar in het Gorcumse winkelcentrum zit. ,,Dit is een uitstekende locatie, waar mensen gratis kunnen parkeren. Het mooie is dat hier alles onder één dak zit. Ik merk dat het echt een regionaal winkelcentrum aan het worden is. Fijn, want zo leren steeds meer mensen ons kennen. Particulieren, maar ook bedrijven, want de zakelijke markt kan ook bij ons terecht. Onder meer voor relatiegeschenken. En wie een feestje organiseert, kan via ons een tap, glaswerk en opblaasfiguren van Opblaasverhuur Gorinchem regelen.” 

Om wat voor klant het ook gaat: zij kunnen profiteren van mooie acties, want Mitra - winnaar van de Retailer of the Year 2021/2022 in de categorie ‘eten en drinken’ - heeft een tweewekelijkse actiefolder met meer dan 100 aanbiedingen per week. Bovendien geldt voor alle wijnen zes halen, vijf betalen. Wie een Mitra Member Card heeft, kan sparen voor korting op zijn of haar verjaardag. Raymond is een lokaal betrokken ondernemer. Zo steunt hij onder meer de Voedselbank Gorinchem, wijst hij op een pot bij de kassa waarin mensen een donatie kunnen doen. Zijn betrokkenheid toont Raymond ook op 13 oktober, wanneer er een proeverij is met whisky en rum van Mitra Zonneveld, bij Jimmy’s Coffee. Zie www.mitra.nl.

advertentie
advertentie