Debora van Herwijnen startte vijf jaar geleden met met Oase ’t Zand
Debora van Herwijnen startte vijf jaar geleden met met Oase ’t Zand Oase 't Zand

Oase ’t Zand: ‘Geniet, relax, het gaat allemaal even om jou’

14 november 2022 om 13:12 Zakelijk

SLEEUWIJK Op een prachtige plaats op de rand van Sleeuwijk is Oase ’t Zand gevestigd. Eigenaar Debora van Herwijnen al ruim 26 jaar schoonheidsspecialist, heeft zich hier zo’n vijf jaar geleden gevestigd.

door Neeltje van Triest

Sinds 2 jaar is er ook een prachtige privé wellness Niet zomaar maar een plekje, maar een oase van rust in een oude boerderij.

,,Vijf jaar terug ben ik gestart met Oase ’t Zand, waar ontspanning en een holistische kijk op het functioneren van het lichaam centraal staat. Heel veel van wat zich van binnen afspeelt, zie je terug op de huid. We bieden diverse behandelingen, omdat ieder mens anders is en anders reageert. De rode draad bij al die diverse behandelingen is ontspanning en rust, nergens aan denken. Ik kijk hoe de mensen binnenkomen en na een kort gesprek geef ik aan welke behandeling het best bij ze past. Zelf kiezen kan vanzelfsprekend ook’’, vertelt Debota.

Ze weet zich gesteund door Sarah, die momenteel het tweede jaar van de HBO opleiding Huidtherapie volgt.

Iedereen is uniek, dit geldt ook voor onze huid

Oase ’t Zand werkt met de inzichten van Lakshmi en Colour&Spice. Deze merken richten zich met hun holistische visie op natuurlijke huidverbetering. 

,,Er zijn veel producten op de markt, en na een uitgebreide selectie staan wij achter deze merken. Ze zijn heerlijk om mee te werken, maar ook erg goed thuis toe te passen. Veel cliënten komen inmiddels al even aanwaaien als er tussendoor iets op is, of om bijvoorbeeld een crème of cadeaubon te geven aan één van hun vriendinnen. Dat zegt voor ons al genoeg.”

MEET & TREAT 

Debora: ,,Iedereen is uniek, dit geldt ook voor onze huid. Bij binnenkomst bespreken we de wensen en volgt een behandeling om de huid een boost te geven. Tijdens de actie die nu loopt betaalt men voor ongeveer 100 minuten € 82,50.

Met de tweede actie kan je heerlijk ontspannen in de wellness. Met het uitzicht over de mooie boomgaard is het niet moeilijk om de wereld om je heen even te vergeten. Binnen is het heerlijk warm, buiten domineren de herfstkleuren en kijken de alpaca’s nieuwsgierig naar binnen. 

Je krijgt volledige toegang tot de Wellness (3,5 uur) een voedende gezichtsbehandeling of massage (30 minuten). Je hoeft niks mee te nemen, alles wordt voor je geregeld en volledig verzorgd.

Dit voor € 275,00 voor 2 personen. De 3e en 4e persoon 15% korting (max 4 personen).

Oase ’t Zand
’t Zand 26, 4254 XP Sleeuwijk.
Telefoon 06-30412278
www.oasetzand.nl

Dit artikel kwam tot stand i.s.m. Oase ‘t Zand

Oase 't Zand is niet zomaar maar een plekje, maar een oase van rust in een oude boerderij.
Op een prachtige plaats op de rand van Sleeuwijk is Oase ’t Zand gevestigd.
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie