Het team van De Kousenkoning is klaar voor de decembermaand
Het team van De Kousenkoning is klaar voor de decembermaand St. Gorinchem Citymarketing

Op koopzondag naar De Kousenkoning - ‘Lekker warm is populair deze winter’

23 november 2022 om 08:32 Zakelijk

GORINCHEM De Gorinchemse koopzondag staat in november op zondag 27 november gepland. Hiermee krijgt iedere bezoeker ruimschoots de gelegenheid om leuke Sintkadootjes te scoren en alvast een voorproefje op de gezellige decembermaand te nemen. Bij De Kousenkoning is het bijvoorbeeld topdrukte. Lekkere sokken zijn altijd al populair in de schoen, maar dit jaar is dat nog een beetje extra.

Medewerkster Miranda loopt vrolijk door de winkel en wijst op de grote collectie huissokken. Ze zijn in mega veel kleuren en prints verkrijgbaar. Lekker warm en stuk voor stuk zeer uitnodigend om aan te trekken. Vooral de wollen sokken met antislipzool doen het goed.

,,Maar ook de art-socks met prints van bekende en beroemde schilderijen vallen op en zijn nu al in menig schoen te vinden’’, lacht Miranda. Ze loopt door naar de handschoenen, shawls en mutsen die ook regelmatig bekeken, bewonderd en verkocht worden. Vooral de wat grotere wollen, dekenachtige shawls zijn deze winter in trek. Net als de huispakken, die meer en meer hun plaats innemen.

LUREX PANTY’S

,,Alles wat warm is, is op dit moment hot. Ook bij de panty’s die we in vele, vele kleuren en dessins verkopen. In december doet de lurex-panty het altijd weer goed. Dat is een blijver. En hoe dikker, hoe sterker. Als het echt koud wordt, is een dikke panty of maillot echt geen overbodige luxe.’’ De vriendelijke medewerkster lacht en begroet tussendoor even een vaste klant.

ALGEMENE TEXTIELZAAK

 De Kousenkoning is in 1934 gestart als een algemene textielzaak. Het concept is in al die jaren niet veranderd, het assortiment is wel met zijn tijd meegegaan. Naast kousen en het klassieke ondergoed is er bijvoorbeeld ook mooie lingerie en een keur aan hippe herenboxenrshorts te vinden. De uitgebreide winkel biedt een breed en ruim assortiment waardoor de medewerkers zelden nee hoeven te verkopen. Persoonlijke bediening door goed opgeleid winkelpersoneel met vakkennis heeft altijd voorop gestaan.

Tijdens de koopzondag op 27 november in Gorinchem is niet alleen De Kousenkoning aan de Gasthuisstraat 15, maar in de hele Gorinchemse binnenstad open tussen 12.30 en 17.00 uur. Parkeren is in alle parkeergarages gratis.

Deel dit artikel via:
advertentie

Gerelateerde artikelen