Autobedrijf Van Muijlwijk is trots dat het is uitgeroepen tot Kia Top Dealer 2023.
Autobedrijf Van Muijlwijk is trots dat het is uitgeroepen tot Kia Top Dealer 2023. Kia Nederland

Kia-dealer Autobedrijf Van Muijlwijk uit Schelluinen uitgeroepen tot ‘Top Dealer 2023’

26 januari 2023 om 11:14 Zakelijk

SCHELLUINEN Kia-dealer Autobedrijf Van Muijlwijk mag zich in 2023 één van de 5 beste Kia-dealervestigingen van Nederland noemen. Het team van de dealer uit Schelluinen behaalde op alle criteria in de jaarlijkse verkiezing zeer hoge scores.

Kia Nederland beoordeelt het dealernetwerk gedurende het hele jaar objectief en intensief op prestaties. Naast de realisatie van de diverse verkoop- en servicedoelstellingen, wordt ook nauwkeurig gekeken naar de klanttevredenheid die die wordt gemeten via enquêtes die na elk klantbezoek worden gehouden. Kia-dealer Autobedrijf Van Muijlwijk heeft zich in het afgelopen jaar weten te onderscheiden en de award is een erkenning voor de toewijding en optimale inzet van het gehele team.

Léan Verstoep, President and CEO van Kia Nederland over de Top Dealer Award 2023: ,,Samen met onze dealers breken we jaar op jaar records in Nederland, met als ultieme resultaat onze nummer 1-positie in 2022. Ons succes is het resultaat van de som der delen en onze klantgerichte dealerorganisatie speelt hierbij een grote rol. Onze gehele organisatie scoort overall zeer goed als het gaat om klanttevredenheid en dan is het extra uitdagend om je als dealer te onderscheiden. En dat is precies wat de winnaars van de Top Dealer Award 2023 hebben gedaan. Onze felicitaties gaan uit naar het gehele team van Kia-dealer Autobedrijf Van Muijlwijk in Schelluinen.”

Herman van Muijlwijk namens het team van Kia-dealer Autobedrijf Van Muijlwijk: ,,We zijn trots dat we zijn uitgeroepen tot Kia Top Dealer 2023. We willen een constante hoogwaardige service blijven leveren ondanks de veranderende omstandigheden en zijn dan ook zeer vereerd dat onze klanten dit waarderen.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie