Afbeelding
Hypotheekshop

Hypotheekshop vindt geknipte hypotheek voor jonge ondernemer

8 maart 2023 om 12:55 Zakelijk

GORINCHEM Benjamin Jafari (22) bewijst hoe het najagen van je dromen leidt tot het succes dat je voor ogen hebt. Nadat de jonge entrepreneur Salon Benjamin aan de Gorinchemse Kruisstraat al snel tot een succesvolle onderneming wist te maken, liet hij zijn oog vallen op een koophuis in diezelfde binnenstad. Nog niet in het bezit van jarenlange positieve omzetcijfers of een pot met goud, wist hij dat hij alles op alles moest zetten om het huis te kunnen kopen. Om die kans te vergroten, schakelde hij De Hypotheekshop Gorinchem in.

“Van kind af aan wilde ik al kapper worden, maar mijn moeder was lange tijd geen fan van dit idee. Nu hebben we samen deze salon en draait ze op volle toeren mee in de zaak!” En die zaak mag er zijn. Zes stoelen, een behandelkamer voor vrouwelijke klanten, lekkere muziek, overal comfortabele zitjes en een uitpuilende agenda. Benjamin deed goede zaken, maar zou het goed genoeg zijn om er een hypotheek op los te krijgen?

“Het was niet op alle momenten makkelijk. Maar ik heb doorgezet en lef gehad (al zal zijn moeder dit meer omschrijven als koppig, grapt hij) en op het juiste moment hulp ingeschakeld. Via via hoorde ik van De Hypotheekshop op de Havendijk en ik ben er gewoon binnengestapt. Het bleek een schot in de roos. Ik had een enorme klik met Geertjan, hij begreep me gewoon, hij was echt elk moment van de dag bereikbaar voor mijn vragen. Het voelde meteen goed.”

Geertjan: “Het rondkrijgen van een hypotheek voor Benjamin was een leuke uitdaging. Ondanks zijn korte tijd als zelfstandige hebben we een mooie hypotheek voor hem weten te vinden. We stonden continu met elkaar in contact, hebben alles binnen de gestelde termijnen weten te regelen. Het was belangrijk om Benjamin een hypotheek te geven die goed past bij zijn situatie als jonge ondernemer. Dat dat is gelukt, is natuurlijk super gaaf.”

Voor Benjamin kan nu de tijd niet snel genoeg gaan tot hij zijn eerste woning, die volgens hem precies groot genoeg is voor 1 tot 1,5 persoon, kan betrekken. “Zorgen dat de zaak goed blijft draaien en zo meteen elke maand netjes de hypotheek betalen, voelt echt als een grote verantwoordelijkheid. Maar natuurlijk gaat ook dit me lukken.” Tegen iedereen met een droom over een eigen huis of onderneming, kan Benjamin alleen maar zeggen: “Dóe het. Leef je droom, en verzamel onderweg de juiste mensen met verstand van zaken om je heen.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie