Ook mannen komen bij Weleda City Spa
Ook mannen komen bij Weleda City Spa mike van bemmelen

Weleda City Spa nu ook in Gorinchem - natuurlijke massages en gezichtsbehandelingen

10 mei 2023 om 09:37 Zakelijk

GORINCHEM Weleda, producent van 100% natuurlijke verzorgingsproducten, opent een nieuwe City Spa in het splinternieuwe Van der Valk hotel in Gorinchem. Deze vestiging is de vijfde locatie in een Van der Valk hotel en in totaal de tiende vestiging waar holistische massages en gezichtsbehandelingen worden gegeven. Vanaf donderdag 11 mei kan men ook in Gorinchem terecht voor een heerlijke ontspannende behandeling. Bezoekers van buiten het hotel zijn eveneens van harte welkom.

De logische match tussen Weleda en Van der Valk werd onlangs nog bevestigd door mooi nieuws; beide bedrijven zijn uitgeroepen tot Industry Leader binnen hun categorie van de Sustainable Brand IndexTM 2023. De Sustainable Brand Index is Europa’s grootste consumentenonderzoek op het gebied van merken en duurzaamheid.

In het nieuwe Van der Valkhotel in Gorinchem is een toegankelijke en duurzaam ingerichte salon ingericht waar ieder terecht kan voor massages en gezichtsbehandelingen in lijn met Weleda’s holistische visie en waar uitsluitend 100% natuurlijke Weleda-producten worden gebruikt.

Ashley Provily is de teamlead van de Weleda City Spa Rotterdam en nu ook van de nieuwste salon in Gorinchem. Zij vertelt vol enthousiasme over haar nieuwe uitdaging: ,,In Gorinchem is de Weleda City Spa gevestigd op de 2e verdieping van het hotel, waar de wellness van het hotel zich bevindt. Hotelgasten kunnen daar genieten van een totale wellness-beleving met onder andere zwembad, sauna, infraroodsauna en van een behandeling in de Weleda City Spa. In de prachtige, ruim opgezette salon worden massages en gezichtsbehandelingen gegeven.’’

De Weleda City Spa is zo ingericht dat de rust en privacy van de klant optimaal gerespecteerd worden. De behandelingen, uitgevoerd door een gediplomeerd team van experts, zijn ontwikkeld vanuit de verbondenheid tussen mens en natuur.

Ashley: ,,Dit zie je bijvoorbeeld terug in de massageritmes, die enerzijds door de aard van bepaalde planten geïnspireerd zijn, en anderzijds de ritmes in het menselijk lichaam weerspiegelen. Daarom werken de behandelingen zo rustgevend en voelen ze zo vertrouwd. Onze behandelingen zijn altijd maatwerk en volledig afgestemd op de wensen en behoeften. En uiteraard spelen de natuurlijke producten met hun unieke samenstelling en geur de hoofdrol.”

Ze benadrukt dat het merk Weleda meer dan honderd jaar bestaat en werkt graag met de natuurlijke en biologische producten. Ze vertelt dat er een ‘mooi en sterk’ team in Gorinchem aan de slag gaat en heeft alle vertrouwen in de samenwerking met het Van der Valk-hotel. Verder benadrukt Ashley dat er voldoende mogelijkheid is voor duo-behandelingen, in de City Spa’s in andere Van der Valk hotels de meest geboekte behandelingen. Iedere bezoeker kan er binnen en buiten de muren van het hotel een leuk uitje van maken.

Weleda City Spa, Franklinweg 7, Gorinchem. Boek je behandeling via cityspa.weleda.nl/gorinchem. Of scan de QR code.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie