Op de site staat een leuk assortiment cadeautjes voor kleine kinderen
Op de site staat een leuk assortiment cadeautjes voor kleine kinderen Annemiek Rook Fotografie
Startup van de maand:

Drie Kleine Haasjes blijft groeien - Gorinchemse webshop verkoopt cadeautjes voor kleine kinderen

8 mei 2023 om 17:46 Zakelijk

GORINCHEM De webshop Drie Kleine Haasjes bestaat net anderhalf jaar, maar heeft al aardig wat bekendheid verworven. Op de site staat een leuk assortiment cadeautjes voor kleine kinderen. Wie iets besteld en het in Gorinchem of omstreken wil laten bezorgen, kan er op rekenen dat dit geheel gratis en persoonlijk gebeurd. Gezien alle bestellingen wordt de bestelling ook nog eens gratis en uniek ingepakt. Dat hoeft de koper alleen nog maar te geven.

Initiatiefnemers Richard en Japke Haeser zijn er maar druk mee. Samen hebben ze drie kinderen van 2, 6 en 8 jaar én runnen ze de webshop die ze naar hun kinderen hebben vernoemd: www.driekleinehaasjes.nl. Richard houdt zich bezig met de site, het papierwerk en rijdt regelmatig de omgeving door om pakjes af te leveren. Japke pakt de cadeautjes leuk in. Samen verzorgen ze de inkoop en vullen ze elkaar aan.

Richard lacht: ,,Onze kinderen hebben het goed. Ze kunnen zelf makkelijk kiezen wat ze bijvoorbeeld voor hun verjaardag willen. En het zijn uitstekende proefkonijnen als we nieuw speelgoed kiezen.’’

Een goed voorbeeld daarvan is het merk Magna Tiles, magnetische blokjes die in allerlei vormen te stapelen zijn. De naam is misschien onbekend, maar bij De Drie Haasjes al een van de bestverkopende merken.

De koper kan tijdens het bestellen aangeven of en hoe hij het product ingepakt wil zien. Het inpakpapier wisselt regelmatig van dessin en inpakken kan voor jongens, meisjes, een geboorte of een andere happening. Het is altijd een persoonlijk en vrolijk cadeau.

Richard: ,,Wij helpen de klant graag persoonlijk. Laatst appte een mevrouw die twijfelde tussen twee kleuren. Die heb ik wat foto’s gestuurd, ze was heel tevreden. Dat zie je ook bij de reviews op onze site. Wij hebben ons vanaf de eerste dag aangesloten bij het keurmerk WebwinkelKeur, een onafhankelijke organisatie die deze reviews verwerkt. Wij doen daar niets aan. Daar scoren we een 9,9 en zijn we super blij mee. Ook de 3e prijs in de categorie speelgoed bij de Shopping Awards, was voor ons een teken dat we goed bezig zijn. Die prijs werd voor 50% door klanten bepaald en voor de overige 50% uit vakexperts.’’

Het echtpaar ziet zichzelf over vijf jaar nog steeds hetzelfde werk verrichtten, maar dan op een grotere schaal. Desgevraagd bevindt de webshop zich nu op een kantelpunt, want het betrekken van een bedrijfspand komt steeds dichterbij. De omzet groeit, het aanbod wordt groter en ook is het een stille wens om de leeftijd van het aanbod te verhogen. Nu zijn het veelal artikelen voor kinderen tussen 0 en 6 jaar, maar dat zou makkelijk opgerekt kunnen worden naar 10 of 12 jaar. Wel onder voorwaarde dat er een trigger blijft om mooie producten aan te bieden en dat zowel verzending als persoonlijke thuisbezorging mogelijk is.

Meer informatie: www.driekleinehaasjes.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie