Bente Bennink is het hart van Spark of Light
Bente Bennink is het hart van Spark of Light Spark of Light

Spark of Light geeft mensen sprankel terug: ,,Persoonlijke en intuïtieve ontwikkeling spreekt heel veel mensen aan’’

21 juni 2023 om 14:50 Zakelijk

GORINCHEM/ARKEL Bente Bennink is het hart van Spark of Light, een onderneming die een dik jaar geleden het levenslicht zag en op dit moment de agenda ziet volstromen. Spark of Light is een praktijk voor het ontwikkelen van het bewustzijn. Bente begeleidt mensen in hun persoonlijke en spirituele groei door het geven van energetische therapie, healing en coaching, vanuit een holistische visie.

Bente begon haar eigen ontdekkingsreis zo’n veertien jaar geleden. Ze werkte vanaf haar achttiende bij de politie en later bij de Inspectie Gezondheidzorg en Jeugd als rechercheur. Een baan waarin ze haar intuïtieve vaardigheden en persoonlijkheid goed kwijt kon. Toch miste ze iets. Ze begon met het volgen van diverse opleidingen, waaronder een opleiding tot Holistisch therapeut, mediumschap en systemisch werken. Ze kreeg hier enorm veel energie van en besloot van haar passie haar werk te maken.

INEENS STEEDS DRUKKER

Vorig jaar nam ze de grote stap, zegde haar baan op en startte Spark of Light. ,,Ik verliet mijn baan op 1 juli vorig jaar en gaf mezelf minimaal twee jaar de tijd om Spark of Light bekend te maken. Maar in september 2022 werd het ineens steeds drukker, dat is niet meer opgehouden. Ik voelde dat ik deze stap mocht maken en hoopte dat het zo zou lopen’’, glundert Bente.

Kort na de oprichting van Spark of Light werd Bente uitgenodigd voor de Ondernemerstafel van GorkumNext, een platform voor inspiratie en ondersteuning voor startende, groeiende en gevestigde ondernemers. ,,Door de ontvangen informatie, feedback en ondersteuning voel ik mij niet alleen therapeut en trainer maar ook ondernemer. De verbinding met mijn stadje en andere ondernemers is hierdoor sterker geworden”.

PUUR JIJ!

Na de zomervakantie start ze met het geven van de nieuwe vijfdaagse cursus intuïtieve ontwikkeling ‘Puur jij!’, waarvan ze trots vertelt wat deze inhoudt: ,,Tijdens deze vijfdaagse cursus herontdek je je zintuigen en leer je hoe je jouw intuïtie kan vergroten en als kracht kan gaan inzetten. Je gaat ontdekken vanuit vertrouwen. Uit het hoofd, in het lichaam, met beide voeten op de grond. Je komt weer in contact met jouw essentie, Puur jij!’’ Tijdens de cursus gaan de cursisten met diverse onderwerpen aan de slag. Elke cursusdag wordt een stukje theorie behandeld, wordt er gemediteerd en vooral veel praktische oefeningen gedaan. De cursus is op de yogazolder van ULO Gorinchem en start op 24 september. Het aantal deelnemers varieert van 6 tot 10 personen.

Bente: ,,Spark of Light is er voor mensen die willen ontdekken wie zij in essentie zijn. Zonder alle patronen, belemmerende gedachtes en beschermingsmechanismen. Zodat zij in hun kracht gaan staan, de ruimte voelen om te mogen zijn, durven te vertrouwen op hun intuïtie en hun ‘Spark’ terugvinden.”

Spark of Light, telefoon 06-18189829 of website www.sparkoflight.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie