Afbeelding
dedaggorinchem

Nomineer je favoriet voor de Gorinchemse ondernemersdag

19 juli 2023 om 16:53 Zakelijk

GORINCHEM Gorinchem heeft een uitstekend ondernemersklimaat. Steeds meer bedrijven kiezen voor Gorinchem als vestigingsplaats, maar Gorinchem is ook een broedplaats voor startende en groeiende ondernemingen. De gemeente Gorinchem, IKG en GorkumNext organiseren daarom in het kader van de Dag van de Ondernemer een verkiezing voor Gorinchemse ondernemers en ondernemingen. Iedereen kan nu nomineren voor de verkiezingen op de Dag van de Ondernemer in Gorinchem op vrijdag 10 november. Tot en met 31 augustus kunnen organisaties en ondernemers worden genomineerd voor StartUp, ScaleUp en Ondernemer van het jaar via dedaggorinchem.nl/nomineren.

Indien deze e-mail verkeerd geadresseerd is, verzoeken wij u vriendelijk deze e-mail zo snel mogelijk retour te sturen en te verwijderen.
--------------------------------------------------------------------
De informatie in dit e-mail-bericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde(n). Verstrekking aan en gebruik door anderen is niet toegestaan.
Door de elektronische verzending van het bericht kunnen er geen rechten worden ontleend aan de informatie.

Eventuele bijlagen die beveiligd zijn met wachtwoorden of anderszins versleuteld, zijn niet gecontroleerd op virussen. Het is verstandig dit alsnog te doen.

BDU aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ontstaan van enige vorm van schade door of ten gevolge van dit bericht..

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie