De fraaie winkel van Ringfoto XP in het Piazza Center
De fraaie winkel van Ringfoto XP in het Piazza Center Ringfoto

Groot en klein werk bij Ringfoto XP - Van rijbewijs verlengen tot afdrukken op posterformaat

1 augustus 2023 om 13:35 Zakelijk

GORINCHEM Ringfoto XP op het Piazza Center is dé specialist van de fotowereld. Het verlengen van een rijbewijs, laten maken van een pasfoto, renoveren van een oude foto of professioneel afdrukken op canvas. Soms in no time klaar, soms duurt het iets langer. Iedere foto krijgt de aandacht en behandeling die het nodig heeft en overal is een oplossing voor.

Eigenaren Eric en Anja de Wilt zijn het gezicht van Ringfoto XP. Ze namen zo’n vijftien jaar terug de zaak over en stonden altijd vooraan bij nieuwe ontwikkelingen in de fotowereld.

HANDMATIG AANPASSEN OF AI

Eric: ,,Nu maken we bijvoorbeeld regelmatig gebruik van AI. In het verleden kwam ik handmatig al heel ver als het ging om het aanpassen van diverse foto’s. Maar AI kan dat nog veel beter en maakt nog meer het perfecte plaatje. Wij gebruiken deze techniek regelmatig om een aansprekende foto te realiseren die bij bijvoorbeeld een uitvaart gebruikt wordt. Het is de techniek van de toekomst, maar wij zijn er nu al mee bezig.’’

In de winkel van Ringfoto XP komt de klant in vele levensfases binnenlopen. Het begint bij baby’s die een pasfoto volgens de officiële voorschriften nodig heeft. Pasfoto’s maken is voor alle leeftijden, maar van een baby toch een vak apart. Wie veel op reis gaat, heeft in sommige gevallen een duidelijke visumfoto nodig. India, Amerika, China: bij 

Ringfoto XP komt de hele wereld voorbij.

FOTO’S OP STICK, CARD OF TELEFOON

Vakantiegangers uit vele oorden lopen regelmatig binnen met hun foto’s op stick, card of telefoon. Binnen een half uurtje beschikken ze over de mooiste plaatjes die hun avonturen omlijsten. De stevige kwaliteit zorgt ervoor dat ze niet gauw ‘beduimeld’ raken.

PHOTO CARD SERVICE

Liefhebbers die er graag op uit gaan, hebben veel baat bij de Photo Card Service. Bijvoorbeeld KPN, Feyenoord, Ajax of D-Reizen wijzen op hun site automatisch door naar Ringfoto XP. Een specifiek (toegangs-)document is zo gefikst.

FOTO OP CANVAST OF EEN POSTER

Naast pasfoto’s en ‘normale’ foto’s op diverse formaten is bijvoorbeeld het realiseren van een prachtige canvasfoto tot 50 x 70 cm geen probleem. Posters worden afgedrukt tot 60 x 100 cm. En voor de fun is er een complete lijn met mokken, t-shirts en andere artikelen voorhanden. Ook als er een foto van een foto gemaakt moet worden is dat mogelijk. De gepersonaliseerde wens- of bedankkaarten zijn dan nog niet eens benoemd.

OUDE FOTO’S, NEGATIEVEN OF DIA’S

En wie oude foto’s, negatieven of dia’s heeft gevonden, kan ze bij Ringfoto XP bekijken om vervolgens uit te zoeken welke afgedrukt mogen worden.

SCHOENENDOOS

Eric: ,,Vroeger gingen alle foto’s in een schoenendoos. Nu zit alles in de telefoon. Niet handig, er blijft zo niets over voor de generatie later. Als de telefoon stuk is of weggegooid wordt, zijn ze weg. Vaak zoeken mensen ook een bepaalde foto op de telefoon, maar kunnen die door de veelheid aan materiaal niet vinden. Druk ze af, dan worden degenen die na je komen ook nog eens aangenaam verrast. Ik zie dat hier in de winkel dagelijks gebeuren.’’

Ringfoto XP, Piazza Center 49, Gorinchem. Telefoon 0183-633081 of gorinchem@fotoxp.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie