Afbeelding

Visser & Visser Prinsjesdagontbijt in Gorinchem

3 september 2023 om 10:55 Zakelijk

GORINCHEM Visser & Visser organiseert ook dit jaar weer de traditionele Prinsjesdagbijeenkomsten. In de week na Prinsjesdag worden ondernemers uitgenodigd op maar liefst zeven verschillende locaties in het land om zich te laten informeren over de financiële stand van zaken in Nederland. De bijeenkomst in Gorinchem is op donderdag 28 september bij de Rabobank, Einsteinstraat 2 Gorinchem. Tijd: 07:30 – 09:00 uur. Aanmelden voor de Prinsjesdagbijeenkomsten kan via de website van Visser & Visser: http://www.visser-visser.nl/prinsjesdagbijeenkomsten2023

Wat kan men verwachten van het demissionaire kabinet? Welke plannen worden doorgeschoven en wat gaat er wel door? Tijdens het Prinsjesdagontbijt in Gorinchem zal fiscalist Wim Pietjouw van Visser & Visser de belangrijkste ontwikkelingen en veranderingen uit de Miljoenennota en het Belastingplan presenteren die relevant zijn voor ondernemers. Het is de ideale gelegenheid om in korte tijd volledig op de hoogte te zijn van de laatste fiscale ontwikkelingen.

Net als vorig jaar organiseert Visser & Visser het Prinsjesdagontbijt in Gorinchem samen met Rabobank Lek en Merwede. Otto Raspe, Hoofd RaboResearch Regio’s, Innovatie, Duurzaamheid en Ondernemerschap, zal de ondernemers meenemen in trends en ontwikkelingen in de kenniseconomie, innovatie, ondernemerschap en stedelijke en regionale economie.

Naast de informatieve sessie biedt de bijeenkomst een uitgelezen kans voor ondernemers om te netwerken. Tijdens het ontbijt, dat wordt aangeboden door Visser & Visser, kunnen zij in een ongedwongen sfeer mede-ondernemers ontmoeten en ervaringen uitwisselen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie