Drie generaties Van der Valk drukken op de grote gouden knop.
Drie generaties Van der Valk drukken op de grote gouden knop. Etienne Hessels

Open Huis Van der Valk Gorinchem een groot succes

26 september 2023 om 08:59 Zakelijk

GORINCHEM Van der Valk Hotel Gorinchem, Jack’s Casino en Weleda City Spa vierden vorige week de openstelling van het nieuwe Van der Valk Hotel. Op deze speciale dag stelde ieder van hen de deuren open voor een inspirerend bezoek. Daarnaast verrasten lokale partners de aanwezige gasten men hun eigen specialiteiten en brachten Fien & Teun een bezoek aan de locatie voor een meet en greet met de aanwezige kinderen.

,,Het was een feest dat wij met de stad hebben mogen vieren en de manier waarop dit ontvangen is door de stad maakt mij blij. Wij zijn trots op onze locatie en hetgeen we tot nu toe met elkaar hebben bereikt, maar de grote betrokkenheid van het bedrijfsleven en het enthousiasme van stad- en regiobewoners maakt dit succes ook echt een gezamenlijk succes en het geheel alleen nog maar mooier”, aldus Carlijn van der Valk, general manager van het nieuwe hotel.

GROTE GOUDEN KNOP

Het feestelijke programma van het Open Huis begon om 15.00 uur met een VIP-ontvangst voor diverse zakelijke relaties en familieleden. Vanaf 17.00 uur stroomde het hotel vol met gasten uit de stad, dit zorgde voor een goede en feestelijke sfeer in het gehele hotel.

Samen met haar moeder Sandra van der Valk en oma Toos van der Valk, heeft Carlijn deze feestelijke avond officieel geopend om 18.00 uur. Met een symbolische druk op de grote gouden knop door deze drie generaties tezamen, kwam een bijzonder moment weer tot leven: ,,Voor ons als familie Van der Valk blijft het openen van een nieuwe vestiging een magnifieke gebeurtenis, waar we er trots op zijn dat er wederom een familielid uit inmiddels de vierde generatie Van der Valk aan het roer zal staan!”

VIER HOTELSTERREN

Gedurende de verdere festiviteiten heeft Carlijn ook haar vier Hotelsterren in ontvangst mogen nemen uit handen van burgemeester Reinie Melissant – Briene en Aad Jonas van Hotelsterren, ,,een prachtige erkenning van de kwaliteit die wij nastreven”.

,,Wij werken hard aan de uitbreiding van onze hospitality service en de nieuwe arrangementen. Zo kunnen onze gasten binnenkort bijvoorbeeld ook een bezoek aan de Avonturenboerderij in Molenaarsgraaf perfect combineren met het genieten van een diner voor het hele gezin en overnachting in een van onze luxe kamers. Ook andere verbintenissen met de regio rondom Gorinchem staan bij ons hoog op de wensenlijst.

Voor onze zakelijke gasten faciliteren wij uiteraard graag in het samenstellen van het perfecte event op maat, waaronder natuurlijk een feestelijke afsluiting van het jaar én een sprankelende toast op 2024 rondom de feestdagen.

Wij danken de stad Gorinchem voor het grote enthousiasme en de vele positieve reacties die wij tijdens en na afloop van het Open Huis in ontvangst mochten nemen. Houd ter inspiratie de komende tijd zeker onze socials in de gaten voor de aftermovie van het Open Huis en het fotoverslag van deze fantastische dag!”

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie