De nieuwe ALDI gaat vrijdag 24 november open
De nieuwe ALDI gaat vrijdag 24 november open Aangeleverd

Nieuwe ALDI Gorinchem wordt 24 november feestelijk geopend

16 november 2023 om 13:40 Zakelijk

GORINCHEM De nieuwe ALDI-vestiging aan het Dr. H.B. Wiardi Beckmanplein 59a in Gorinchem wordt vrijdag 24 november om 08.00 uur feestelijk geopend door filiaalleidster Mariëlle Bouwhuis. Mariëlle en haar team staat te popelen om in het splinternieuwe filiaal aan de slag te gaan en de klanten met enthousiasme te verwelkomen.

Winkelcentrum Nieuw Dalem is in samenwerking met vastgoedeigenaar SynVest volledig getransformeerd. Met de komst van de discounter heeft Gorinchem Oost nu een winkelcentrum een gevarieerd aanbod van winkels. Er zijn extra parkeerplaatsen gecreëerd om de klanten optimaal van dienst te zijn. Het nieuwe filiaal heeft een winkeloppervlak van ruim 900 m2 en is ingericht volgens de meest recente ALDI-formule, waarbij de versproducten zoals groente, fruit, vis en vlees een meer prominente plek hebben in de winkel. De indeling is logischer voor de klant en vereenvoudigt het werk voor het personeel.


GRATIS BOODSCHAPPEN

De eerste 400 klanten krijgen bij minimale besteding van 20 euro een gratis boodschappentas en een altijd-prijs kraskaart. Op de kraskaarten staan prijzen als een pizza oven, een terrasverwarmer of tegoedbonnen voor maximaal 250 euro. KLanten die misgrijpen krijgen een gratis ALDI-boodschappentas, zolang de voorraad strekt. Om de dag compleet te maken, staat er een foodtruck op het terrein, waar klanten gratis kunnen proven welke heerlijke gerechtjes je met ALDI-producten kan maken. Iedereen is van harte welkom.

DUURZAME WINKEL

Duurzaamheid is één van de belangrijkste pijlers voor ALDI. Waar mogelijk worden onze winkels voorzien van zonnepanelen, we betrekken regionale aannemers, installateurs en leveranciers bij de bouw en er worden duurzame bouwmaterialen gebruikt. De nieuwe winkel aan het Dr. H.B. Wiardi Beckmanplein beschikt over 120 gemeenschappelijke parkeerplaatsen. De openingstijden zijn van maandag tot en met zaterdag van 8:00 tot 20:00 en op zondag van 9:00 tot 18:00 uur. Kijk hier voor meer informatie.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie