Afbeelding
Sterk

Feestelijke Start van Kerstbomenverkoop bij Sterk Tuincentrum op zaterdag 25 november

17 november 2023 om 18:37 Zakelijk

ARKEL Op zaterdag 25 november gaat Sterk Tuincentrum van start met de verkoop van kerstbomen, en het belooft een dag vol festiviteiten en verrassingen te worden. 

Al decennialang staat Sterk bekend als dé bestemming voor de mooiste kerstbomen in de regio, en deze feestelijke aftrap is daar geen uitzondering op. Bezoekers kunnen een scala aan activiteiten verwachten, van traditioneel schoen-zetten tot foto win-acties en een speciale inplant-service voor degenen die hun buitenruimte willen aankleden. Tijdens het kiezen van een kerstboom op 25 november kunnen klanten bovendien een leuke verrassing verwachten bij hun aankoop.

WINTERGROEN & WONDERGROEN

Sterk Tuincentrum biedt niet alleen de mooiste kerstbomen, maar ook een Wintergroen & Wonderschoon inplant-service. Bezoekers worden aangemoedigd hun potten en bakken mee te brengen voor een transformatie met een breed scala aan winterharde, wintergroene en bloeiende planten.

Voor degenen die creatief aan de slag willen, is er een workshop ‘special’ Schikken & Binden. Het is raadzaam om snel een plekje te reserveren via de website omdat de laatste beschikbare plaatsen voor 15.30 uur worden aangeboden. Inschrijven kan via de website: www.tuincentrumsterk.nl.

WARM WELKOM FOTO-WINACTIE

De Warm Welkom Foto-Winactie biedt bezoekers de kans op een volledig verzorgde pottenaankleding van hun voor- of achterdeur ter waarde van €250. Deelnemers dienen simpelweg hun mooiste aankoop te fotograferen, te delen en @tuincentrum.sterk te taggen op Instagram/Facebook met #KERSTBIJSTERK. De gelukkige winnaar wordt op zaterdag 2 december bekendgemaakt.

Voor liefhebbers van steek- en schikgroen is er goed nieuws, want Sterk Tuincentrum biedt prachtige bossen groen, met onder andere rozenbottels, eucalyptus, dennen- en sparrentakken. Op 25 november worden maar liefst 5 van deze prachtig gebonden bossen groen verloot, waarmee bezoekers hun huis in een heerlijke wintersfeer kunnen brengen.

En alsof dat nog niet genoeg is, zetten alle zoete kinderen hun schoen. Een extra reden dus om langs te komen en een schoentje achter te laten bij Sterk Tuincentrum. Het belooft een onvergetelijke start van het Winter- en Kerstseizoen te worden!

Sterk Tuincentrum & Tuinadvies
Plantencentrum Gorinchem-Arkel
Vlietskade 1074 Arkel
Meer info: www.tuincentrumsterk.nl

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie