Grote magazijnverkoop bij Gliss Design
Grote magazijnverkoop bij Gliss Design Gliss Design

Gliss Design houdt badkamer magazijnverkoop tegen ‘zachte prijsjes’

21 november 2023 om 16:46 Zakelijk

SLEEUWIJK Groothandel Gliss Design houdt zaterdag 25 november een unieke magazijnverkoop. Vanwege een overschot aan voorraad van bepaalde producten opent het bedrijf dit keer hun deuren voor particulieren. Voor mensen die op zoek zijn naar bijvoorbeeld een nieuw badmeubel of een nieuwe LED-spiegel is dit dan ook dé uitgelezen kans om er voor een zacht prijsje één op de kop te tikken. Naast badmeubels en LED-spiegels verkoopt Gliss Design overigens ook wastafels, waskommen, massief eikenhouten planken en accessoires.

Gliss Design levert luxe- en kwaliteitsoplossingen voor een betaalbare prijs. Ze presenteren dan ook met trots een uitgebreide collectie van badkamermeubels, spiegels en aanverwante artikelen. Als familiebedrijf heeft men alle bedrijfsonderdelen in eigen beheer. Van het ontwerp tot productie en van de productie naar het magazijn. Hierdoor kan men snel schakelen met speciale aanvragen en worden over het algemeen korte levertijden gegarandeerd. 

NIEUWSTE MACHINES

Artikelen worden geproduceerd met de nieuwste en meest geavanceerde machines. Dit zorgt voor een naadloze aansluiting en een nette afwerking. Zo komen alle materialen en kleuren nóg beter tot hun recht. De producten worden uitsluitend gemaakt van de meest hoogwaardige materialen, voorzien van het FSC-keurmerk en de betere typen ladegeleiders. Bovendien worden alle producten binnen Europa gefabriceerd.

MAGAZIJNVERKOOP AAN PARTICULIEREN

De magazijnverkoop voor particulieren duurt van 11:00 uur tot 16:00 uur en wordt gehouden op industrieterrein De Hoogjens in Sleeuwijk.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie