Syndion is trots op de nominaties.
Syndion is trots op de nominaties. Syndion

Syndion genomineerd voor beste leerbedrijf in de sector Zorg, Welzijn en Sport

5 maart 2024 om 10:42 Zorg

GORINCHEM Syndion staat in de top 10 voor de verkiezing ‘Beste leerbedrijf in de sector Zorg, Welzijn en Sport’. Daarnaast zijn maar liefst zes praktijkopleiders van Syndion voorgedragen voor de titel ‘Beste praktijkopleider voor mbo-studenten in de sector Zorg, Welzijn en Sport’. Praktijkopleider Karin Klomp is het zelfs gelukt om tot de top 10 door te dringen. 

De praktijkopleiders van Syndion leveren een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap in de gehandicaptenzorg door studenten te helpen opleiden. Op de werkvloer van het bedrijf leren de studenten praktische en sociale vaardigheden. 

UITBLINKERSGALA

Eind maart worden de sectorwinnaars bekend gemaakt en maandag 13 mei organiseren de MBO Raad en SBB het Uitblinkersgala. Op dit evenement worden de overallwinnaars van de verkiezing Beste Leerbedrijf en Beste Praktijkopleider bekendgemaakt. Zij mogen zich een jaar lang beste leerbedrijf of beste praktijkopleider van Nederland noemen. 

Met de verkiezing van het beste leerbedrijf en de beste praktijkopleider van Nederland vragen het ministerie van OCW en SBB aandacht voor de 250.000 erkende leerbedrijven en ruim 300.000 praktijkopleiders voor de mbo-studenten. Met stageplekken en leerbanen nemen zij een aanzienlijk deel van de opleidingstijd van de 500.000 mbo-studenten voor hun rekening.

OVER SYNDION

Syndion is er voor mensen – jong en oud- met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking. ,,We ondersteunen hen zó, dat zij kunnen opgroeien, leren, wonen en werken op een manier die zij zelf prettig vinden. Vanuit hun wensen en mogelijkheden. We voelen ons verantwoordelijk voor de manier waarop we dat werk doen. Vanuit onze missie en visie bepalen drie kernwaarden de inhoud van ons werk: Zeggenschap, Verbindend, Maatwerk met lef.”

Kijk ook op www.syndion.nl.

advertentie
advertentie