Afbeelding
MamaCafé

Yogadocente Sylvia naar Ouder Kind Inloop Rozenobel

28 november 2021 om 10:35 Zorg

GORINCHEM Tijdens de Ouder Kind Inloop in de Rozenobel op vrijdagochtend 3 december is er bezoek van yogadocente Sylvia Sluiter. Zij komt van 9:30 tot 11:30 uur vragen beantwoorden en uitleg geven over de helende en ondersteunende werking van yoga in ons dagelijkse, soms drukke, leven. 

Sylvia wijdt haar hele leven al aan persoonlijke en spirituele ontwikkeling. Zij volgde de Yin en Hatha Yoga-docentenopleiding. Yoga is volgens haar een uitlaatklep, een vorm van ontspanning en een manier om lief te zijn voor jezelf in de hectiek van alledag. Kijk voor meer informatie op https://www.5dexperience.nl/

Meedoen aan de genoemde activiteit is niet verplicht; gewoon lekker komen spelen mag altijd. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening.

De Ouder Kind Inloop van de LimonadeBrigade is vanaf nu elke vrijdagochtend van 9.30 tot 11.30 uur in Wijkcentrum Rozenobel, gevestigd aan het Dukatenplein 2 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie