Afbeelding
LimonadeBrigade

Medewerkers Huisartsenpost Gorinchem e.o. bezoeken MamaCafé

2 oktober 2022 om 15:36 Zorg

GORINCHEM Tijdens het MamaCafé op vrijdagochtend 7 oktober is er voor het eerst bezoek van medewerkers van de Huisartsenpost Gorinchem e.o. Zij komen van 10:00 tot 12:00 uur uitleg geven over hun werk en het reilen en zeilen op de huisartsenpost.

Deze ochtend geven de medewerkers met behulp van herkenbare foto’s een korte presentatie over de locatie en werkwijze van de huisartsenpost. Ook brengen zij voor de bezoekers een flyer en kaart mee met daarop zakelijke informatie. In individuele gesprekken zullen een triagist (iemand die mede bepaalt wie wanneer aan de beurt is en beoordeelt hoe snel iemand hulp nodig heeft), een doktersassistente en een chauffeur vragen beantwoorden. Extra bijzonder is dat ouders en kinderen deze ochtend de auto mogen zien waarmee de medewerkers rijden als ze op huisbezoek gaan tijdens een dienst.

Er is ruime gelegenheid voor ouders om vragen te stellen over de werkwijze en gang van zaken op de huisartsenpost. Medewerkers van de huisartsenpost beantwoorden deze ochtend echter geen medisch inhoudelijke vragen in verband met recht op privacy en geheimhoudingsplicht. 

Het MamaCafé is op vrijdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur in de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie