V.l.n.r. Onno Dokman (tandarts), Willem Kraak (fysiotherapeut), Corinne Lamers (huisarts), Ronald Kort (Bouwonderneming Stout).
V.l.n.r. Onno Dokman (tandarts), Willem Kraak (fysiotherapeut), Corinne Lamers (huisarts), Ronald Kort (Bouwonderneming Stout). Stout

Zorglinie en Stout ondertekenen overeenkomst voor realisatie nieuw gezondheidscentrum in Gorinchem

5 april 2023 om 10:50 Zorg

DALEM Gezondheidscentrum Zorglinie en Bouwonderneming Stout tekenden onlangs de aannemingsovereenkomst voor de realisatie van het nieuwe gezondheidscentrum in de nieuwbouwwijk Hoog-Dalem in Gorinchem.

De initiatiefnemers van Gezondheidscentrum Zorglinie bestaan uit huisarts Corinne Lamers, tandarts Onno Dokman (Mondzorglinie) en Fysiotherapie- en Trainingscentrum Procare.

Het Gezondheidscentrum Zorglinie zal naast de praktijken van de initiatiefnemers onderdak bieden aan meerdere huisartsen waaronder huisarts Griep, de BENU Apotheek, Kraamzorg XL, Geboortewinkel.nl, Verloskundige Praktijk Gorinchem, Hallux podotherapie, GZ-psycholoog en psychotherapeut C.B.M. ten Brinke, huidtherapeut Emine Elmaci-van Rossen, de RIVAS en een prikpost. Zorgverleners die interesse hebben in deelname kunnen uiteraard contact opnemen, er is nog beperkte mogelijkheid tot deelname.

Het nieuwe multifunctionele gezondheidscentrum vlakbij winkelcentrum Hoog Dalem biedt straks dus alle zorg onder één dak. ,,Onze missie en visie is een intensieve samenwerking tussen alle zorgverleners die deelnemen waarbij de patiënt en kwaliteit van de zorg centraal staan”

Het complex, gelegen aan de Hoog Dalemseweg 1-9 heeft een omvang van 2.290 m2. Bouwonderneming Stout start in april van dit jaar met de bouw. Het is de verwachting dat het nieuwe gezondheidscentrum medio maart van 2024 in gebruik genomen zal worden.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie