Joas Speksnijder gaat tijdens het event voor een lach op het gezicht van jongeren. ‘Samen genieten van het nieuwe normaal, waarin er weer meer ontmoeting mogelijk is.’
Joas Speksnijder gaat tijdens het event voor een lach op het gezicht van jongeren. ‘Samen genieten van het nieuwe normaal, waarin er weer meer ontmoeting mogelijk is.’ The Mall

Challenge Event voor jongeren in Gorinchem

1 maart 2022 om 14:27 Activiteiten

GORINCHEM Op woensdag 2 maart houdt The Mall Gorinchem een Challenge Event, in samenwerking met Centraal Punt en Gorinchem Beweegt. Jongeren vanaf 10 jaar zijn van harte welkom om deel te nemen aan een middag vol workshops. 

Zo is er een straatvoetbalclinic van ZVG Cagemax, een dansworkshop van ROOTS Dance Studio, een basketbalclinic van Goba en een skateboard activiteit van The Mall Skateschool. Ook zijn er de workshops Rubiks Cube en fingerskateboarding. En natuurlijk lekkere food & drinks, die door jongeren van het Vita College worden verzorgd. Stagiair Joas Speksnijder van The Mall, hoopt dat jongeren tijdens dit event heerlijk kunnen ontspannen. ,,We gaan echt voor een lach op hun gezicht. Samen genieten van het nieuwe normaal, waarin er weer meer ontmoeting mogelijk is.”

Het event is gratis toegankelijk en vindt plaats van 12-16 uur bij Ontmoetingscentrum Centraal Punt, aan de Grote Haarsekade 120 in Gorinchem. Neem voor meer informatie contact op met jongerenwerker Casper via de app; 06-40494346 of per mail:  casper.vansligtenhorst@yfc.nl.

advertentie
advertentie