Paul Peet erelid van Typhoon

25 september 2018 om 19:29 Sport/sport

GORINCHEM Paul Peet is benoemd tot erelid van Typhoon als blijk van waardering en respect voor zijn grote verdiensten voor de vereniging. Paul is deze maand 50 jaar als trainer verbonden aan Typhoon.

Zaterdag 22 september kreeg Paul Peet de oorkonde uitgereikt die hoort bij de benoeming tot erelid. De 77 jarige Paul Peet verzorgt deze maand al 50 jaar de wekelijkse training van een van de loopgroepen. Iedere zaterdag is hij om 8.00 uur aanwezig op Typhoon om de groep recreatieve lopers te begeleiden. Paul is een creatief mens en dat is terug te zien in zijn trainingen. Hij weet vrijwel iedere week een ander element aan de training toe te voegen. Sneeuw, ijs, regen, of storm deren hem niet, hij maakt van de nood een deugd.

Naast het sportieve heeft Paul veel aandacht voor het sociale aspect. Hij probeert iedereen aandacht te geven ongeacht talent of leeftijd. Hierin is hij overduidelijk geslaagd, hij heeft van de loopgroep een hechte groep kameraden gemaakt.

Ondanks zijn 77 jaar denkt Paul nog niet aan stoppen en hier is de loopgroep en heel Typhoon blij mee. Drie jaar geleden, toen hij 75 jaar oud werd, doopte de atletiekvereniging het terrein bij de ingang van het complex al om tot Paul Peetplein om de bijzondere trainer op een speciale manier te eren. Nu komt daar dus ook nog eens de benoeming tot erelid van de atletiekvereniging bij.

advertentie
advertentie