Rapid Rollers
Rapid Rollers Rapid

Lekker in beweging bij hockeyvereniging G.H.C. Rapid

26 september 2018 om 14:51 Sport/sport Deel je nieuws

Wat hebben we een fantastische afsluiter vorig seizoen mogen beleven met een Interland waarbij de Nederlandse hockeyheren het opnamen tegen het Franse nationale team. Helaas konden we het seizoen niet openen met zo'n zelfde actie maar ons eigen hockeyspel doet qua plezier en sportieve uitdaging niets onder aan het Nederlands team. We zijn gewoon weer lekker in beweging en daar gaat het om bij een sportvereniging.           

Dat houdt in dat we niet alleen zoveel mogelijk proberen te hockeyen maar ook een hoop plezier beleven en de vereniging zich stapje voor stapje verder ontwikkelt.

Onze sponsor Stigterstaal heeft ons geholpen bij het realieseren van prachtige keepersshirts. Alle keepers zien er super stoer uit in hun nieuwe shirts.

Dames 1 vorig seizoen gepromoveerd naar de tweede klasse en ze doen het heel goed, daar zijn we super trots op!

Er wordt hard gewerkt aan de realisatie van de renovatie van ons clubhuis want dat is hard nodig na vele jaren trouwe dienst. Een team is hier erg druk mee en het belooft een prachtig clubhuis te worden waar we jaren mee vooruit kunnen.

De MA1 heeft een team uit Zuid-Afrika mogen ontvangen en daar een hockeywedstrijd tegen gespeeld. Daarna gezellig met elkaar gegeten. We kunnen weer een interland op onze naam zetten.

Iedere maandagavond om 21.00 uur  is er Trimledentraining .Op deze avond wordt er flink aan de conditie gewerkt, gehockeyd en gelachen. Het enige wat ontbreekt is een competitiewedstrijd, hierdoor blijft er voldoende tijd over in het weekend voor andere bezigheden.

Als hockeyvereniging willen we graag onze sponsoren en andere bedrijven uitdagen om te laten zien welke plek zij weten te bemachtigen in onze Rapid bedrijfshockeycompetitie. Een informatieavond is georganiseerd op dinsdagavond 30 oktober om 20.00 uur. De eerste bedrijfshockeycompetitieavond zal de week daarna plaatsvinden op dinsdag 6 november. 

Er is veel enthousiasme onder 15 en 16 jarige meiden om (weer) de hockeystick op te pakken, hierdoor kunnen we bijna een vierde A- team starten. Mocht jij het leuk vinden, geef je dan op via leden@rapidmills.nl

Op de zaterdagochtend doen de allerkleinsten weer enorm hun best tijdens de Funkey Hockey (groep 1 en 2 om 10.00 uur) en de Benjamins (groep 3 kinderen om 9.00 uur). 

Op 6 oktober worden onze eigen Rapid Rollers weer uitgedaagd tijdens de eerste competitiedag handbewogen rolstoelhockey in de Hoefslag. Ze worden natuurlijk heel graag aangemoedigd.  

Leuk hoor, zo veel beweging! 

 

 

 

 

advertentie
advertentie