Maikel Nijst, Sven Quadflieg, Chisom Akubueze, Jaimie Snaterse, Bruno Romijn, Mauro Hellings, Terrance Joe, Sergio Romijn, Teije Blokland, Tygo Tuinenburg, Dion van Zanten, Vedat Ozsoy, Theo Karagianis, Boyd Campbell, Sem Ockhuizen
Maikel Nijst, Sven Quadflieg, Chisom Akubueze, Jaimie Snaterse, Bruno Romijn, Mauro Hellings, Terrance Joe, Sergio Romijn, Teije Blokland, Tygo Tuinenburg, Dion van Zanten, Vedat Ozsoy, Theo Karagianis, Boyd Campbell, Sem Ockhuizen M.Tuinenburg

unitas jo13 wint en gaat naar landelijk 12-provincien toernooi

1 oktober 2018 om 10:03 Sport/sport Deel je nieuws

In navolging van de successen van Unitas Zondag en Zaterdag heeft de selectie van JO13 bijzonder goed gepresteerd door het plaatsingstoernooi van de provincie Zuid-Holland te winnen.

Dit toernooi werd gisteren in Dordrecht in het Sportcomplex de Schenkeldijk te Dordrecht gehouden.

Unitas versloeg in de poule fase alle deelnemende teams waaronder Strijen en Oostvoorne. In de volgende rondes werden achtereenvolgens Drechtstreek en de gerenommerde vereniging TOGB uit Berkel en Rodenrijs met prachtige combinaties en aanvallen weggezet.

Aan het eind van de middag werd de finale gespeeld tussen het Dordtse EBOH en gvvUnitas. De eerste helft ging nog redelijk gelijk op en waren er kansen over en weer, hoewel Unitas de bovenliggende partij was. In de tweede helft was er voor de Dordtenaren geen houden meer aan en kon het in grote getale aanwezige publiek genieten van prachtige doelpunten van de Gorkummers. Bovendien werd het team winnaar van de sportiviteitsprijs en kreeg het een wisselbeker uitgereikt.

Trainer Maikel Nijst en teambegeleider Sergio Romijn konden vol trots de huldiging en enthousiast dansende jongens gadeslaan. Vanaf nu kunnen ze zich gaan richten op de landelijke finaledag van het 12-provincientoernooi.

 

advertentie
advertentie