SamenZIJN in massage
SamenZIJN in massage Ploeger

Massage workshops in wijkgebouw ‘de Toekomst’

26 oktober 2018 om 11:49 lokaal Deel je nieuws

Masseren kan je leren en het is enorm waardevol voor ontspanning & verbinding in je dagelijks leven. Dat zijn de overtuigingen van Constance Kerhoff van ‘De Toekomst’ en Yoshi Ploeger van ‘Hart-en-licht’. Om meer mensen dit te laten ervaren slaan zij de handen ineen door workshops onderling masseren aan te bieden aan jong & oud. In november zullen de eerste workshops plaats gaan vinden in het wijkgebouw ‘de Toekomst’ aan de Voermanstraat.

 

Onder de noemer ‘SamenZIJN in massage’ geven Constance & Yoshi twee verschillende massage workshops. Constance geeft, samen met haar zus, de Yoga Massage Cirkel. In deze cirkel leer je door middel van ademhaling, ontspanningsoefeningen en de Thaise yoga massage meer in contact te komen met je lichaam, jezelf en met de ander. Ze laten je de diepe uitwerking van deze unieke combinatie van massage, yoga en meditatie ervaren en geven uitleg over de vele gezondheidsvoordelen van deze massagevorm.  Door onderlinge Yoga massage toe te passen in het dagelijks leven voed je elkaar met liefdevolle aandacht, je mag zijn wie je bent en er mag zijn wat er is in het moment.

 

Ouders & kinderen leren bij Yoshi hoe het is om onderlinge massage toe te passen in het gezin en wat voor positieve effecten dat heeft op fysiek, mentaal en sociaal vlak. Tijdens deze Ouder-Kind workshops leer je hoe massage in spelvorm kan worden toegepast. Daarnaast draagt Yoshi een stoelmassage over die onderling, door jong & ouder, simpel kan worden gegeven. Na de workshop ben je in staat thuis te werken aan diepe ontspanning, het versterken van de verbinding tussen ouder & kind en het leren van positieve aanraking.

 

Beide workshops worden meerdere malen gegeven, echter het betreft geen reeks. Je hoeft maar één keer mee te doen. Alle workshops vinden plaats in wijkgebouw ‘de Toekomst’ aan de Voermanstraat te Gorinchem. De eerste Yoga Massage cirkel is op zondag 11 november en de eerste workshop Ouder-Kind massage is op 25 november.

 

Voor meer informatie over de Yoga massage kijk op www.detoekomstgorinchem.nl. Op de website www.harten-licht.nl staat meer informatie over de workshops Ouder-Kind massage.

advertentie
advertentie