3 x Laundrybags small,medium,large.
3 x Laundrybags small,medium,large. dearlaundy

Wij geloven ''We are not Apart From Nature we are A part of nature''.

22 november 2018 om 21:01 lokaal Deel je nieuws

Gorkumse Danique den Hollander (24), studerent aan het Amsterdamse fashion institute en gelooft er  in dat alle kleine beestjes helpen samen met mede studente Dieuwertje Bruijstens (24) zijn zei sinds kort hun eigen merk DearLaundry, gestart.

Dear Laundry gelooft in een earth friendly way of cosuming, dat wil zeggen consumeren op een manier die niet schadelijk is voor mens, dier en milieu. Ons doel is het om mensen te laten ervaren hoe je bewust kunt leven op een aantrekkelijke, trendy manier. Want een duurzaam leven hoeft niet suf te zijn maar is juist een toegevoegde waarde voor iedereen en ieder ding op deze planeet.  Met deze filosofie, onze achtergond in de modeindustrie en het feit dat we allemaal weten dat het slecht gaat met onze aarde wat ook invloed heeft op de mens, maar we het helaas nog te moeilijk vinden om te stoppen met consumeren zijn wij tot de "Laundrybag" gekomen.

De Laundrybag" , beschermt jouw liefdevolle items elke keer dat je de was doet. Het houdt je eindeloos gescheiden sokken bij elkaar en laat knuffels weer stralen. (je hebt hierdoor dus langer plezier van je items, en hoeft minder snel iets weg te gooien/ consumeren) De laundry bags zorgen niet allen voor de vuile was maar ook voor het milieu. In plaats van synthethische stoffen gebruiken wij een natuurlijke grondstof om deze zak te maken.Wanneer je je kleding met deze waszak wast, zal de zak het vrijkomen van (plastic) microvezels uit onze kleding, in de oceanen verminderen. Met behulp van deze zak blijf je kleidng dus langer mooi blijft en helpt in het creëren van schone oceanen, blije vissen en gezonde mensen.

De eerst Laundry bags liggen nu op het Spui in hartje Amsterdam met de prijs best nieuw koment product . Ook willen wij mensen inspireren met ons Instagram acount : Dearlaundry. De website met webshop zal begin December online gaan.

Danique de Hollander
advertentie
advertentie