Komende week in 't Pand

3 december 2018 om 11:23 lokaal

GORINCHEM Anna en Lisa staan vrijdag 7 december in theater 't Pand met hun debuutprogramma Weltschmerz. Het belooft een wonderlijke, eigenzinnige en bovenal een humoristische avond te worden. De voorstelling begint om 20.30 uur en de entree bedraagt 10 euro. 

Zaterdag 8 december staat Benjamin van der Velden op de planken van theater 't Pand met zijn programma 'Ik Ben'. De voorstelling begint om 20.30 uur en de entree bedraagt 10 euro. Het had weinig gescheeld of Benjamin van der Velden had zijn leven achter de piano weggedroomd. Totdat hij in de finale van een singer-songwritercompetitie terechtkwam. Nu Benjamin had geproefd van het theater, was er geen weg meer terug. Beschonken schreef hij zich in voor het eerste cabaretfestival dat hij tegenkwam, en zijn nog ruwe talent werd direct herkend. Benjamin, ooit van het vmbo getrapt en nu als autodidact afgestudeerd aan het Conservatorium, ademt muzikaliteit en bevlogenheid.

In het Filmhuis draait dinsdag 11 december de film Loveless. Boris en Zhenya zijn in een echtscheiding verwikkeld. Ze maken voortdurend ruzie en krijgen aan de bezoekers over de vloer die hun appartement willen kopen. Ze bereiden zich allebei voor op een nieuwe toekomst: Boris met een jonge zwangere vrouw en Zhenya met een eenvoudige man die met haar lijkt te willen trouwen. Geen van beiden heeft belangstelling voor Alyosha, hun zoon van 12. Tot hij verdwijnt. Aanvang 20.15 uur. Entree € 7.50 incl. kopje koffie of thee.

advertentie
advertentie