Workshop Gansch de Gans

1 februari 2018 om 10:18 lokaal

WOUDRICHEM Kookstudio Heerlijk en eerlijk start met een workshop 'Gansch de Gans' waarin deelnemers - onder deskundige leiding - worden geleerd hoe ze het best een gans kunnen prepareren om op te eten. Daarnaast bereiden ze, onder begeleiding van een chef, gezamenlijk een viergangenmenu waarin de wilde gans natuurlijk de hoofdrol speelt. De workshop vindt plaats op zondag 4 maart en duurt van 13.00 uur tot 17.30 uur. Locatie: Landgoed Hoeve Kraaiveld. Deelname kost 82,50, inclusief gans en alle andere benodigdheden.

Instructeur Jack Buinsters is naast een gepassioneerd jager tevens hoofd van de wildafdeling van de Hanos Breda. Jack heeft enorm veel kennis en ervaring die hij tijdens de workshop met humor en geduld inzet. Natuurlijk worden bij de bereiding weer de The Big Green Egg's ingezet. Zodat naast langzaam garen en grillen de ganzenborsten ook kunnen worden gerookt.

Er wordt een onbeperkt dranken arrangement gehanteerd bestaande uit huiswijnen, bier en fris met koffie/thee toe èn iedere deelnemer krijgt een nagenoeg compleet gedemonteerde gans mee naar huis. Als klap op de vuurpijl krijgt men na een paar dagen een schitterend digitaal receptenboek met veel foto's van de betreffende workshop.

Voor meer informatie: Pop-up Kookstudio Heerlijk en Eerlijk, Ronald van den Ende, 06 53 20 60 99 of chef@kookstudioheerlijkeneerlijk.nl

advertentie
advertentie