Het leven van Zarah Leander in Peersicoop

25 februari 2018 om 07:35 lokaal

GORINCHEM In theater Peeriscoop is zondag 4 maart de voorstelling Zarah, zonde van de liefde van World of Ludique te zien. De voorstelling begint om 16.00 uur. De foyer is een uur voor aanvang van de voorstelling geopend. De entree bedraagt 12,50 euro. Reserveren: www.peeriscoop.nl of 0183-690022

Op 15 maart 1907 om 22:16 uur werd er een bijzonder meisje geboren. Zij zou uitgroeien tot de grootste filmster die de Duitse UFA ooit gekend heeft: de Zweedse actrice en zangeres Zarah Leander. In het jaar dat zij haar 111e verjaadag zou hebben gevierd brengt World of Ludique met hun eigentijdse muziektheatervoorstelling 'ZARAH, Zonde van de Liefde' een groots en uniek eerbetoon aan haar muziek en haar leven.

Theatermakers Gerald Drent, Martijn Mulders en meesterpianist Paul Tijink nemen de toeschouwer mee op een wonderlijke reis door haar veelbewogen leven. Pers en publiek loven de eigenzinnige theatraliteit, de androgyne verschijningen en de muzikale bewerkingen waarin de warme bas-baritonstem van Gerald Drent en Martijn Mulders' heldere, lyrische tenorstem samensmelten.

advertentie
advertentie