VanWyck
VanWyck Jitske Schols

Komende week in theater 't Pand

10 december 2019 om 19:29 Muziek

GORINCHEM Theater 't Pand heeft komende week het volgende programma:

Vrijdag 13 december

VanWyck - An Average Woman

Aanvang 20.30 uur, entree € 10.00

De Amsterdamse singer-songwriter VanWyck brak het afgelopen jaar door met haar debuut album An Average Woman. Haar warme stem, sterke teksten en sfeervolle folk werden overladen met recensies vanuit de hele wereld en juichend onthaald door de landelijke muziekpers (4 ballen NRC, 5 sterren Algemeen Dagblad, 8,5 Heaven.) Ze werd "de grootste muzikale openbaring van eigen bodem in jaren" genoemd en vergeleken met meesters uit het genre zoals Leonard Cohen en Nathalie Merchant.

VanWyck maakt dan ook geen standaard singer-songwriter liedjes maar brengt betoverende nummers over de grote thema's van het leven. Die vertolkt ze op zo'n oprechte, persoonlijke wijze dat ze je direct in het hart weet te raken.

Zaterdag 14 deccember

Geen voorstelling

Dinsdag  17 december

Filmcafe

A star is born

Aanvang 14.00 en avondaanvang 20.15 uur. Entree € 8.00  incl. kopje koffie of thee

Jackson Maine is een countryzanger die op de rand van de afgrond staat als hij een getalenteerde onbekende zangeres ontdekt, Ally. Als de twee een liefdesrelatie beginnen zet Jackson Ally in de spotlights en werpt haar in de wereld van de sterren. Maar als zijn eigen carrière in de schaduw komt te staan van die van Ally begint hij het steeds moeilijker te vinden om met zijn vergane glorie om te gaan.

Theater 't Pand
Korenbeurs 3-5
4201 XD Gorinchem
Tel: 0183 638044
http://theaterpand.nl 

advertentie
advertentie